Terugroepactie voor Babboe City tweewielerbakfiets

Foto: Babboe bakfietsen

Fabrikant Babboe waarschuwt voor een probleem met een aantal City Tweewielerbakfietsen. Door een fabricagefout of een lasfout bij een aantal frames kunnen deze breken. Dat kan onveilige situaties opleveren.

Babboe roept de betrokken frames dan ook terug voor vervanging. De bakfietsen zijn geproduceerd in de periodes 2010 t/m 2012 en 2017 t/m juni 2018.

Framenummers

De getroffen fietsen zijn ter herkennen aan de framenummers. Het framenummer vindt u aan de linkerzijde, boven de trapas. Sommige fietsen hebben ook een sticker op de zadelbuis met het framenummer.

Als u een Babboe City tweewielerbakfiets heeft, controleer dan alstublieft het framenummer. Dit geldt ook als u een City-E of een City Mountain model heeft. De frames die vervangen moeten worden hebben een framenummer dat begint met één van onderstaande codes:

  • GB10,GB11, GB12, GB16K, GB16L, GB17, GB18,
  • U17, U18,
  • WSP3 en WSP4

Vervanging aan huis en gratis

Begint het framenummer met deze code? Gebruik de bakfiets dan niet meer en ga dan naar de site controleerjeframe.nl van Babboe. Vul het nummer daar in, en u krijgt de mogelijkheid om een afspraak te maken voor het vervangen van het frame. Het frame kan aan huis vervangen worden door de mobiele bakfietsservice  van Babboe. Het is ook mogelijk de bakfiets op te laten halen. Na vervanging van het frame wordt deze weer teruggebracht. De vervanging van het frame kost u helemaal niets.

Verdere info

Wilt u meer weten over deze terugroepactie van de City tweewielerbakfiets van Babboe? Bel dan met Babboe op nummer 0800 – 2103 (gratis). Babboe is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 14.00 uur. Terugroepactie Babboe City tweewielerbakfiets

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden