Terugroepactie rijst en beef bowl noodle Amazing Oriental

Foto: Amazing Oriental

Supermarktketen Amazing Oriental roept een partij Akash Basmati Rijst terug. Ook waarschuwt het bedrijf voor de onduidelijke allergenenvermelding van de Braised Beef Bowl Noodle.

De leverancier van deze producten heeft aangegeven dat ze niet voldoen aan de vereiste kwaliteit.

Terugroepactie

De terugroepactie van de Akash Basmati Rijst, in verpakking 5 kg en productcode 42253, betreft alleen de THT-datum 01 april 2021.

Consumenten die deze verpakking Akash Basmati Rijst gekocht hebben, worden verzocht het product niet (meer) te gebruiken. U kunt het terugbrengen. Het aankoopbedrag krijgt u retour.

Voor meer informatie over deze terugroepactie van Akash Basmati Rijst, verkocht bij Amazing Oriental, kunt u contact opnemen met de supermarktketen via het e-mail adres [email protected].

Allergenenwaarschuwing Beef soup

Op het product Mr. Kon’s Braised Beef Bowl Noodle zijn de allergenen niet duidelijk aangegeven, zoals wettelijk verplicht. Hierdoor zouden misverstanden kunnen ontstaan over de geschiktheid van het product voor mensen met één of meer voedsel allergiën, met mogelijk ernstige gevolgen voor de gezondheid. Consumenten zonder voedselallergie kunnen het product wel gewoon eten.

Aankoopbedrag vergoed

Amazing Oriental heeft daarom besloten om het product uit de schappen te halen en de consument de mogelijkheid te bieden het product terug te brengen. Het aankoopbedrag wordt in dat geval vergoed. Het betreft de verpakking 105 gram met productcode 39927 en alle THT-datums.

Voor meer informatie over deze allergenenwaarschuwing voor het product Mr. Kon’s Braised Beef Bowl Noodle dat verkocht is door Amazing Oriental kunt u contact opnemen met dat bedrijf via het e-mail adres [email protected].

Amazing Oriental is een Aziatische supermarktketen. De Arnhemse vestiging bevindt zich aan de Johan de Wittlaan 53.

0