Netwerkbijeenkomst voor ondernemers in de Steile Tuin

Foto: Arnhem Nieuws

Elke eerste vrijdag van de maand is er Open coffee voor Arnhemse ondernemers. Morgen, vrijdag 2 augustus, vindt de zomereditie van de Open Coffee plaats in de Steile Tuin in Sonsbeek, met een picknick van 12.30 tot 14.30.

Ondernemers uit Arnhem en omgeving zijn normaal gesproken iedere eerste vrijdag van de maand van harte welkom om te netwerken en in gesprek te gaan met andere bezoekers bij Grand Café Jans’. De augustuseditie vindt plaats in de Steile Tuin in Sonsbeek, met een picknick. Aanmelden niet nodig, iedere ondernemer is welkom.

Hoe het begon

Het begon allemaal in 2009, toen organisator van het eerste uur Patrick Hofstede enthousiast huiswaarts keerde na een bezoek aan een Open Coffee in Apeldoorn. Open Coffee bleek een bestaand concept te zijn in Nederland, maar in Arnhem bestond het toen nog niet. Hofstede besloot om in Arnhem met Open Coffee te starten. De eerste stap was het opzetten van een LinkedIn groep Open Coffee Arnhem. Binnen een week zat de groep op 100 leden. Er was dus duidelijk belangstelling. Sinds 2010 is het Grand Café Jans’ in Musis de thuishaven van Open Coffee Arnhem. Behalve dus morgen, dan ben je welkom in de Steile Tuin.

Hier vind je alle komende Open Coffees Arnhem op een rijtje.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden