Vertigo 6 kanshebber bij de Cross Media Awards

Foto: Pim Geerts

Arnhems marketingbureau Vertigo 6 is genomineerd voor drie prestigieuze Cross Media Awards. Vertigo 6 komt in aanmerking vanwege de lancering van EA Sports FIFA 19 (beste event), Fox Sports & Eredivisie Voetbalfestival (beste event) en de Ziggo eBattle F1 (beste case).

De Cross Media Awards worden uitgereikt aan de beste crossmedia cases van het jaar. Vorig jaar ontving Vertigo 6 een nominatie. Het bureau wist deze te verzilveren met de Cross Media Award voor beste event. ‘De afgelopen periode was al fantastisch, met prachtige nieuwe klanten én de eerste plaats in de FONK 50. Dat we nu drie nominaties voor de Cross Media Awards ontvangen, is de kers op de taart voor deze succesvolle campagnes. We voelen ons vereerd dat wij genomineerd zijn voor deze prestigieuze marketingprijzen en tussen zulke grote en mooie namen staan,’ zegt Mike Hendrixen, oprichter van Vertigo 6.

FIFA 19

Het bureau, gevestigd aan de Zijpendaalseweg in Arnhem, maakt ook nog kans op een andere marketingprijs. Namelijk een SAN Accent in de categorie Vrije Tijd voor de lancering van FIFA 19. Logitech Benelux, toonaangevend fabrikant van innovatieve en veelgeprezen PC-accessoires, gaming peripherals, videocommunicatie, muziek en smart home oplossingen, koos Vertigo 6 als social media- en PR-bureau. Met ingang van 1 april verzorgt Vertigo 6 online media inkoop, social media management, influencer marketing en PR ter promotie van alle producten van Logitech, Logitech G, ASTRO Gaming, Jaybird en Ultimate Ears in de Benelux.

New Kids on the Block

Vertigo 6 is een full service marketing- en PR-bureau dat in 2018 de SAN New Kids on the Block award won (beste jonge bureau). Daarnaast werd het bureau uit Arnhem in de FONK50 lijst bestempeld als beste full service agency voor hun geïntegreerde marketingcommunicatie aanpak. Free publicity, content-creatie, evenementen en influencer marketing zijn middelen die ingezet worden om de doelgroep effectief te bereiken. Vertigo 6 is gespecialiseerd in gaming, lifestyle, tech en werkt onder andere voor Electronic Arts, Koch Media, New Balance, Ziggo en ASUS.

 

Fotobijschrift: het team van Vertigo 6.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden