Boekenweekactiviteiten in Arnhem: Women Power

Foto: Rozet

Van 23 t/m 31 maart 2019 vindt de Boekenweek plaats, met als thema: De Moeder, De Vrouw. Onder de noemer Women Power organiseert Rozet met partners diverse activiteiten.

De boekenweekactiviteiten vinden plaats in Rozet centrum, Rozet Kronenburg, bij boekhandel Hijman en in het Stedelijk gymnasium.

Daphne Deckers

Naar aanleiding van het verschijnen van haar tweede roman interviewt René Gademann (schrijver, presentator RTV Arnhem) tijdens de boekenweek fotomodel, presentatrice en schrijfster Daphne Deckers.

Daphne houdt ons in haar columns en via social media op nuchtere en humoristische wijze op de hoogte van haar leven met haar man en twee kinderen. Ook schreef zij een aantal succesvolle boeken over o.a. relatie en moederschap, deels gebaseerd op haar eigen ervaringen.

Haar nieuwe roman ‘Dubbel zes’ is een komedie over een vrouw die helemaal overnieuw moet beginnen nadat zij alles kwijt is geraakt wat haar dierbaar is. Kom luisteren en laat je boek signeren!

Donderdag 28 maart 2019
Tijd: 20.00 – 22.00 uur
Locatie: Rozet Kronenburg

Boekenfeest

Op zaterdag 30 maart viert Rozet centrum het Boekenfeest. Het wordt een leuke avond met literatuur, muziek en … parfum! Aansluitend vind in Bar.De.Groen de afterparty plaats. Dat wil je niet missen. Het thema van het boekenfeest is Women Power. Mannen niet getreurd: jullie zijn ook van harte welkom.

Het volledige programma van de boekenweek vind je hier.

0