Minister Bruins zet Arnhemse sportvrijwilligers in het zonnetje

Foto: Voetbalverenigng SML Arnhem

Aankomende zaterdag komt minister Bruno Bruins, Minister van Sport, naar Arnhem. Hij bezoekt voetbalvereniging SML, hockeyclub Upward en woont een bootcamp voor het goede doel bij in het Musispark.

Minister Bruno Bruins van Sport. Foto: VVD

Lijsttrekker Provinciale Staten Jan Markink (VVD) en Arnhemse kandidaat Nicky Eppich zijn eveneens aanwezig bij het bezoek van Bruins.Bruins (VVD) arriveert om 12.00 uur in zijn geboortestad. De sportclubs die hij bezoekt draaien op vrijwilligers. Zijn zetten zich week in, week uit, in om hun club tot een succes te maken. Daarom zet de minister samen met Jan Markink bij elk van deze clubs een aantal van deze topvrijwilligers in het zonnetje.

Voetbalclub SML

Bij voetbalclub SML krijgt Bruno Bruins hulp uit bijzondere hoek: mascotte VITO van Vitesse, de Arnhemse eredivisionist, helpt mee bij het uitreiken van medailles aan de vrijwilligers. Markink: “Arnhem is een echte sportstad, dankzij vele vrijwilligers. Het is natuurlijk geweldig dat de Minister van Sport, een geboren Arnhemmer, deze vrijwilligers komt bedanken voor hun inzet.”

0