Maak kans op gratis entreekaarten Burgers’ Zoo

Burgers’ Light van Burgers’ Zoo staat tot en met zaterdag 9 maart 2019 in het teken van een kleurrijk lichttheater op vier verschillende podia verspreid door het park. 

Met behulp van vier vormen van lichttechnieken uit de theaterwereld beelden acteurs op indringende wijze de levenscyclus van een vlinder uit. Tijdens Burgers’ Light blijft bovendien de nieuwe buitenspeeltuin ’s avonds open die tot een magisch tafereel is omgetoverd dankzij rookmachines en sfeerverlichting.

Maak kans op entreekaarten

Burgers’ Zoo heeft enkele entreekaarten beschikbaar gesteld aan de lezers van Arnhem Nieuws.nl

Wil je kans maken op één of meerdere toegangskaart(en)? Like de Facebookpagina, deel dit bericht en Tag één of meerdere vriend(en). De winnaars krijgen een persoonlijk bericht (PB) op maandagavond 18:00 uur. 

(Tekst gaat verder onder de Facebooklink)

Wil jij kans maken op een aantal gratis toegangskaarten voor Burgers' Zoo en Burgers' Light? Like en deel dan dit…

Geplaatst door Arnhem.nieuws.nl op Zaterdag 2 maart 2019

Praktische informatie

Burgers’ Light is op zaterdag 23 februari gestart en duurt tot en met zaterdag 9 maart 2019. Dagelijks blijft het park open tot 21.00 uur, waarbij bezoekers op www.burgerszoo.nl/light kunnen zien welke delen van het dierenpark open blijven en welke sluiten. De parkdelen die sluiten, zijn vanaf 17.00 uur niet meer toegankelijk. Vanaf 18.00 uur tot 21.00 uur geldt een speciaal tarief van €10,– per persoon. Abonnementhouders krijgen gratis toegang.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s en vergeet niet de onderstaande filmpjes te bekijken van de diverse voorstellingen!

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden