Kick off Zeker Ondernemen: ondersteuning voor ondernemers

Foto: Kevin Knipping

Op 21 februari 2019 vond de Kick-off plaats van Zeker Ondernemen. Een nieuw initiatief dat ondernemers in en rond Arnhem kan ondersteunen en succesvol laten groeien op een manier die bij hen past.

Initiatiefnemers van Zeker ondernemen zijn Ginie Knipping, Kevin Knipping en Dave Beek. Vorig jaar spraken zij elkaar over hun ervaringen als ondernemers. Zij werken alle drie met een aantal dienstverleners, professionals op diverse vakgebieden waar zij bij voorkeur hun klanten mee bedienen. De initiatiefnemers kwamen tot de ontdekking dat zij alle drie veel waarde hechten aan samenwerking met mensen die bij hen passen en dezelfde visie hebben als het gaat om het helpen van ondernemers. Daardoor ontstond het idee om de krachten en kwaliteiten van de verschillende vakgebieden te bundelen. Zo willen ze ook hun klanten optimaal laten profiteren van deze samenwerkingen.

Klik met dienstverleners

Dat heeft meerdere voordelen. Het werkt efficiënt, waardoor de kosten laag kunnen blijven. Bovendien zijn het dienstverleners waarmee zij duidelijk een klik hebben. Dan is de kans groot dat hun klanten die klik ook voelen.

Daarnaast willen Ginie, Kevin & Dave de ondernemer een hoop tijd besparen omdat men niet zelf op zoek hoeft naar de verschillende dienstverleners die bij hen passen. Bij Zeker Ondernemen vind je alle dienstverlening onder één dak.

Maatwerkpakket

In de afgelopen maanden zijn veel gesprekken gevoerd met de samenwerkingspartners en zo ontstond het team van Zeker Ondernemen. Dit samenwerkingsverband biedt de mogelijkheid om een maatwerkpakket samen te stellen waarin de ondernemer zelf kan kiezen welke dienstverlening wordt ingekocht. Daarbij kun je denken aan alle aspecten van het ondernemerschap, waaronder financiële zaken, organisatie, coaching en social media.

Daarnaast worden twee standaard pakketten aangeboden die vooral voor startende ondernemers interessant zijn. Is je interesse gewekt? Kijk voor meer informatie op www.zekerondernemen.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden