Voice Senior finalist Lain Barbier ambassadeur van Glad Bac

Foto: Frans Schneider

Zanger/gitarist Lain Barbier gaat zich als ambassadeur inzetten voor Glad Back, een band-muziekproject voor oud muzikanten en zangers van Rozet Arnhem.

Lain Barbier, bekend van bands als The Speedtwins, Diesel en Turbo, stond onlangs in de halve finale van The Voice Senior. Barbier wil oud muzikanten en zangers motiveren en inspireren om weer het maximale uit hun talent te halen. “Je houdt niet op met muziek maken omdat je oud bent, je wordt oud omdat je stopt met muziek maken” volgens Lain. “Ik zag oude vrienden die door omstandigheden gestopt waren met muziek maken en daar vervolgens spijt van kregen. De terugweg in het muziekwereldje is lastig want je moet de juiste weg weten. Glad Back geeft je een duwtje in de rug. Buiten dat, is Glad Back laagdrempelig, een sociaal (muzikaal) gebeuren en toegankelijk voor bijna alle niveaus. Je leert nieuwe muzikanten kennen, vormt een band, krijgt bandcoaching en een podium. Kijk, daar wil en ga ik mij als ambassadeur en muzikant 100 procent voor inzetten.”

Come back voor 49+

Glad Back is dé come-back voor 49+ muzikanten, zangers/zangeressen die ooit in een band hebben gespeeld, of een kans voor diegenen met voldoende muzikale achtergrond die daar altijd al van gedroomd hebben. Onder begeleiding van Glad Back bandcoaches Thomas Calis en Tudor Rutjes wordt op de donderdagochtend van 09.30 tot 12.00 uur in 8 weken tijd naar een optreden toe gewerkt. Dit is de kans om weer in een band te spelen of je nou beginnend of gevorderd bent.

Muzikale (zang)ervaring, enthousiasme en een goed gehoor is gewenst, noten kunnen lezen is niet nodig. Het zelfgekozen repertoire varieert veelal van singer-songwriter tot stevige blues en rock nummers. De repetities vinden plaats in Rozet.

 

Glad Back is een initiatief van Thomas Calis en Tudor Rutjes i.s.m. Sandra van Winden van Rozet. Geïnteresseerden kunnen aanmelden en info krijgen via www.gladback.info .

 

Lustrum Glad Bac

In 2019 viert Glad Back haar lustrum. Nee, ze bestaan nog geen 5 jaar, maar sluiten wel de 5de editie  af, en dat vraagt natuurlijk om wat extra’s, een groter podium, meer publiek en Lain Barbier als gastmuzikant.

Datum:             zondag  31 maart

Tijd:                 14.00-16.00 uur

Locatie:            Rozet- Plein 3, Kortestraat 16, 6811 EP Arnhem

 

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden