Martien Louwers geëerd met bronzen Penning van Verdienste PvdA

Foto: Harry Gerritsen

Martien Louwers, fractievoorzitter van de PvdA in Arnhem, heeft van de afdeling Arnhem de bronzen ‘Penning van Verdienste’ ontvangen voor haar werk voor de lokale PvdA. De Penningen van Verdienste worden uitgereikt voor bijzondere prestaties of inzet voor de lokale sociaaldemocratische politiek.

Louwers ontving de penning voor de manier waarop zij het fractievoorzitterschap van de PvdA in de gemeenteraad invult. Voor het tweede jaar op rij riep dagblad De Gelderlander Louwers uit tot beste raadslid en kreeg de gemeenteraadsfractie bovendien het hoogste rapportcijfer van die krant.

Afdelingsvoorzitter Mark Lauriks: “Martien heeft de PvdA smoel gegeven in de oppositie in de gemeenteraad. Dat wordt niet alleen opgemerkt door de krant, maar ook enorm gewaardeerd in de afdeling. De Penning is meer dan terecht.” De onderscheiding is woensdagavond uitgereikt tijdens een algemene ledenvergadering van de partij.

Op de foto: Martien Louwers (links) ontvangt de Penning van Verdienste van afdelingsvoorzitter Mark Lauriks. Foto: Harry Gerritsen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen