Aan het werk! – Van Dip naar Drive met Dromen-Denken-Durven-Doen

Foto: Arnhem Nieuws

Zit je thuis op de bank al dan niet met een burn-out (omdat jouw werk niet werkt) of omdat je werkzoekend bent? Wil je verder in je loopbaan of een carrière move? Maak je voornemen waar en kom uit je dip. Zet de eerste stap en doe mee aan de gratis workshop Dromen-Denken-Durven-Doen van Team3.0, ook werkgevers zijn uitgenodigd de workshop bij te wonen.

Tijdens deze workshop zet Team3.0 jou letterlijk aan het werk. Zo maak je kennis met de Team3.0-training en coaches. Zij laten jou ervaren door te doen hoe zij jou aan het werk kunnen helpen. Wat zijn jouw talenten / kwaliteiten? Wat zijn jouw draken (belemmeringen)? Wat is de aanleg die je vanuit de wieg hebt meegekregen? Hoe ga je met emoties van jezelf en met die van collega’s om? En een noodzakelijke stap: hoe zet je jezelf in de arbeidsmarkt? (O.a. met social media, persoonlijk businessplan.)

De gratis workshop is donderdag 22 januari van 20.00 – 22.00 uur en wordt gehouden in De Lommerd, Spijkerstraat 185a, 6828 DC Arnhem. Mocht u op deze datum verhinderd zijn, op 9 en 10 februari wordt de workshop ook in Nijmegen gegeven. Wel graag even aanmelden.

Meer informatie en aanmelden: www.team3punt0.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen