Jamin gezelligste winkel Arnhem

Foto: Jamin

Consumenten hebben Jamin Arnhem Centrum verkozen tot de “gezelligste winkel” van Arnhem. Het publiek kon haar stem uitbrengen in de verkiezing die uitgeschreven was door gezelligstewinkel.nl. Erotica Arnhem eindigde op de tweede plaats. De uitslag is gebaseerd op het aantal uitgebrachte stemmen, op basis van waardering werd ook een ranglijst opgemaakt.

Jamin Arnhem Centrum, gevestigd aan de Jansstraat, biedt onder meer ruim 250 verschillende soorten schepsnoep aan, waarbij een uniek stippensysteem gehanteerd wordt. Klanten met een allergie kunnen in een oogopslag zien welk snoep hij/zij kan eten. U vindt bij Jamin Arnhem Centrum ook een uitgebreid assortiment aan American Candy en Japans snoepgoed.

Uitslagen
Jamin Arnhem Centrum vergaarde 145 stemmen en werd hiermee uitgeroepen tot gezelligste winkel van Arnhem. Op de tweede plaats eindigde Erotica Arnhem met 89 stemmen en Mirte Engelhard werd derde met 82 stemmen.

Het Colofon_Arnhem NieuwsEr werd ook op basis van waardering door de consument een ranglijst opgemaakt. Drie Arnhemse winkels scoorden een 10: Het Colofon, Tribute Women en Bl-lj. Zij vergaarden echter te weinig stemmen om in aanmerking te komen voor hoge notering in de eerder genoemde ranglijst.

Bekijk de uitslagen op: www.gezelligstewinkel.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen