Vrouw in Arnhem op straat beroofd

ARNHEM – Een 26-jarige vrouw uit Arnhem is vrijdagavond 22 februari in haar woonplaats beroofd. De dader ging er vandoor met haar portemonnee.

ARNHEM – Een 26-jarige vrouw uit Arnhem is vrijdagavond 22 februari in haar woonplaats beroofd. De dader ging er vandoor met haar portemonnee.

Het slachtoffer liep die avond op de Kerkstraat toen een man, vermoedelijk vanaf de Pastoorstraat, op haar af kwam lopen. Hij zou vervolgens de schoudertas van de vrouw hebben willen afpakken. Omdat de vrouw de tas niet uit handen wilde geven, ontstond er getouwtrek tussen de twee. Uiteindelijk slaagde de man erin om de tas weg te nemen en rende via de Bentickstraat de Bakkerstraat in. De vrouw rende achter de man aan en riep dat ze haar tas terug wilde. De man liet de tas vallen, maar later bleek dat de portemonnee van de Arnhemse uit de tas was meegenomen.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen die iets gezien of gehoord hebben dat met deze straatroof te maken kan hebben. Dit straatroof gebeurde op vrijdagavond 22 februari tussen 21.00 en 21.15 uur op de Kerkstraat in Arnhem.

Dader

Het zou gaan om een blanke man tussen de 30 en 40 jaar oud, 1,80 à 1,90 m lang, blond stekelig haar (verzorgd uiterlijk) en had sproeten in het gezicht. De man droeg een bril met een lichtgrijs montuur. Hij was gekleed in een donkere jas.

Heeft u informatie? Bel dan de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen