Komt dé Kroonappel uit Arnhem?

Foto:

ARNHEM – Ter gelegenheid van de aankomende inhuldiging van de Prins van Oranje en Prinses Máxima organiseert het Oranje Fonds een speciale actie: de Kroonappels. Inmiddels hebben zich ook Arnhemse ‘Kroonappels’ aangemeld.

ARNHEM – Ter gelegenheid van de aankomende inhuldiging van de Prins van Oranje en Prinses Máxima organiseert het Oranje Fonds een speciale actie: de Kroonappels. Inmiddels hebben zich ook Arnhemse ‘Kroonappels’ aangemeld.

In het hele Koninkrijk wordt gezocht naar de mooiste, beste, succesvolste en leukste sociale initiatieven om de nieuwe Koning en Koningin de weg naar bijzondere maatschappelijke organisaties overal in het land te wijzen. En wie kunnen dat beter doen dan de mensen in het land?

Aanmelden

Organisaties die iets betekenen voor de samenleving kunnen hun activiteiten voordragen. Let op: aanmelden kan tot 8 maart! Op 15, 16 en 17 maart kan iedereen een stem uitbrengen op het beste of leukste initiatief. Op woensdag 20 maart maakt het Oranje Fonds de gemeentelijke winnaars bekend.

Arnhem

Inmiddels hebben zich ook de eerste Arnhemse ‘Kroonappels’ aangemeld: De Hoogte 80 Loop en Kracht op de Bult vanuit De Geitenkamp en Grrroen in Kronenburg in Arnhem-Zuid. (klik op de links voor meer informatie)

“Wilt u uw aangemelde initiatief extra onder de aandacht brengen op Arnhem.Nieuws.nl? Laat het de redactie even weten!”

Winnaars

Voor de uiteindelijke winnaars is er € 50.000,= beschikbaar én een Appeltje van Oranje. Deze worden op 16 mei aanstaande uitgereikt. Van alle winnaars maakt het Oranje Fonds een mooi filmpje en een beschrijving. Deze worden verwerkt tot een tentoonstelling die na de inhuldiging langs alle provincies en gebieden reist. Zo kan iedereen kennis maken met de mooie initiatieven die er in het Koninkrijk allemaal zijn.

Informatie

Voor informatie en vragen is een speciale website in het leven geroepen en een campagneteam samengesteld: www.kroonappels.nl; mail: [email protected]l of tel.: 0900 44 88 44 8 (lokaal tarief).

Het Oranje Fonds

Het Oranje Fonds ondersteunt sociale initiatieven in het Koninkrijk der Nederlanden. Dat doet het Fonds met geld, met kennis en met contacten. De Prins van Oranje en Prinses Máxima zijn al sinds de oprichting het beschermpaar van het Oranje Fonds.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen