Bijzondere tekenvoorstellingen voor kinderen door Kees de Boer

VELP – In het kader van de Nationale Voorleesdagen 2013 zal tekenaar Kees de Boer (Agent en Boef, Bert en Bart)twee bijzondere voorstellingen voor kinderen verzorgen op zondag 27 januari as. in De Dingenfabriek te Velp.

VELP – In het kader van de Nationale Voorleesdagen 2013 zal tekenaar Kees de Boer (Agent en Boef, Bert en Bart)twee bijzondere voorstellingen voor kinderen verzorgen op zondag 27 januari as. in De Dingenfabriek te Velp.

Om 13.30u is er een tekenvoorstelling voor kinderen van 6 jaar en ouder en leest Kees de Boer voor uit Bert en Bart en de Zoen van de Zombie (Kinderboekenweekgeschenk 2011)

Om 15.00u is er een tekenvoorstelling voor kinderen van 3 t/5 jaar en leest Kees de Boer voor uit Agent en Boef. Agent en Boef zijn live aanwezig voor een heuse persconferentie!

De voorstellingen vinden plaats in ‘De Dingenfabriek’, Bergweg 24a te Velp (een zijstraatje van de Bergweg ter hoogte van nr. 27), kinderen (en ouders) zijn van harte welkom. Na de voorstellingen worden boeken en originele tekeningen te koop aangeboden. De entreeprijs bedraagt voor de kinderen € 5,-, ouders ter begeleiding gratis.

De opbrengst van de voorstellingen en een deel van de verkoop wordt beschikbaar gesteld aan Roparun Team Arnhorst. Een team ouders van basisschool De Arnhorst uit Velp gaat tijdens Pinksteren meelopen met Roparun, een estafetteloop van Parijs/Hamburg naar Rotterdam. Doel van Roparun is geld in te zamelen voor de zorg van mensen met kanker (palliatieve zorg). Team Arnhorst verlegt haar grenzen om hier haar steentje aan bij te dragen, zie www.teamarnhorst.nl

De voorstellingen zijn geïnitieerd door illustratrice van kinderboeken, Marja Meijer (oa. de serie Met opa…), met medewerking van de Wijkvereniging Daalhuizen-Oost en Belangenvereniging Daalhuizen uit Velp. Kees de Boer (www.keesdeboer.com) en De Dingenfabriek (www.dedingenfabriek.nl) werken belangeloos mee aan deze dag.

In verband met de beschikbare ruimte is aanmelden verplicht. Stuur een mail bericht naar: [email protected] , betalen bij binnenkomst.

De Dingenfabriek is het best te voet te bereiken. Komt u met de auto, parkeer deze dan op de parkeerplaats achter Albert Heijn (Vlashofstraat), vandaar is het ongeveer 300 mtr. lopen. U kunt bij De Dingenfabriek niet parkeren.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen