Nieuw trainingscomplex Vitesse op Papendal opgeleverd.

ARNHEM -Vandaag vindt de oplevering van de nieuwe trainings- en opleidingsaccommodatie van Vitesse op Papendal plaats. Deze nieuwe accommodatie is één van de meest moderne van Nederland. Medio februari wordt het gebouw door Vitesse in gebruik genomen.

Kuijpers Installaties Arnhem was verantwoordelijk voor de totale engineering van de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties van de nieuwe trainingsaccommodatie. Veluwezoom Verkerk heeft de bouwkundige werkzaamheden gerealiseerd. De bouw kende op woensdag 25 januari 2012 haar officiële start. Een jaar later staat er een hypermodern complex dat voldoet aan de eisen van deze tijd. Het hoogste punt werd bereikt op 4 juni 2012. Het trainingsonderkomen telt vier verdiepingen, waarvan drie boven de grond. Het complex is een ontwerp van Geesink Weusten Architecten in Arnhem.

Installeren en bouwen in de Eredivisie

De installaties van het trainings- en opleidingscomplex zijn aangesloten op een warmte- en koudeopslag en voorzien van warmtepompen. De bronnen voor deze warmte- en koudeopslag liggen 120 m diep. Daarmee wordt het trainingscomplex op een duurzame wijze van energie voorzien. In de zomer wordt het koude grondwater gebruikt voor de koeling, terwijl warmte wordt opgeslagen in de bodem voor de winterverwarming. In het nieuwe complex is er ook ruimte voor medische behandelruimtes, krachttraining en persmomenten. Algemeen directeur van Vitesse, Erwin Kasakowski, spreekt van een nieuwe stap voorwaarts: “Met deze nieuwe trainingsaccommodatie zijn we weer een stap dichterbij de professionalisering van de organisatie. Vitesse wil een topclub worden en daar hoort een dito accommodatie bij. Het complex is op onze maat gemaakt. Wij zijn zeer tevreden over het bouwproces. Nu kijken we ernaar uit om de accommodatie midden februari daadwerkelijk in gebruik te nemen.”

Over Kuijpers

Kuijpers Installaties Arnhem is onderdeel van Kuijpers. Kuijpers is een professionele technisch dienstverlener met 800 medewerkers en een omzet van 160 miljoen euro. Kuijpers verzorgt alle technische installaties in gebouwen en industrie én zorgt voor het onderhoud daarvan. Hierdoor voldoen zij jarenlang aan de gestelde eisen. Het bedrijf profileert zich met oplossingen op het gebied van milieuvriendelijkheid, energiezuinigheid en veiligheid. Kuijpers combineert zijn sterke klantgerichtheid met de aandacht voor de ontwikkeling en belangen van zijn medewerkers. Het 4e generatie familiebedrijf heeft vestigingen in Arnhem, Den Haag, Helmond, ’s-Hertogenbosch, Roosendaal, Tilburg en Utrecht. Meer informatie: www.kuijpers.nl.

Over Veluwezoom Verkerk

Veluwezoom Verkerk uit Zevenaar  is een modern DBFMO bedrijf die voor haar klanten toekomstbestendige huisvesting op het gebied van wonen, werken, leren, zorgen en recreëren realiseert. Veluwezoom Verkerk is een 100% dochter van het VolkerWessels-concern. Een concern waarbij circa 16.600 werknemers samen bouwen aan wonen, werken en mobiliteit. Als onderdeel van het VolkerWessels-concern bieden we opdrachtgevers uitgebreide kennis en kunde in alle bouwdisciplines. Een solide financiële positie biedt de opdrachtgever zekerheid. Als werkmaatschappij werken we zelfstandig, maar maken gebruik van de gezamenlijke kennis, ervaring, faciliteiten als automatisering, materieel, inkoop en dienstverlening.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen