Kunstbedrijf Arnhem presenteert nieuw cursusaanbod

Foto:

Open lesweek tot en met 19 januari

Open lesweek tot en met 19 januari

ARNHEM – Kunstbedrijf Arnhem heeft haar nieuwe cursusaanbod bekendgemaakt. Vanaf januari 2013 starten er weer uiteenlopende cursussen voor alle niveaus en leeftijden. Met haar telkens vernieuwende en verruimde cursusaanbod zet Kunstbedrijf Arnhem zich in voor een wereld vol klank, vorm, kleur en beweging die voor alle inwoners van Arnhem toegankelijk is.

Compleet aanbod

Kunstbedrijf Arnhem biedt voor ieder wat wils binnen de disciplines dans, theater, muziek, musical en muziektheater, beeldend en design, fotografie en nieuwe media en schrijven. In het centrum van Arnhem (Weverstraat 16), in de Menno van Coehoornkazerne (Klarendal) en in verschillende wijken in Arnhem. Naast het nieuwe aanbod is het mogelijk om in te stromen bij verschillende lopende jaarcursussen.

Open lesweek

Voor de mensen die er nog niet uit zijn welke cursus bij hen past, is er de open lesweek van 14 tot en met 19 januari 2013. Tijdens de open lesweek zijn de deuren tijdens de lessen en cursussen geopend voor publiek. Bezoekers hebben de mogelijkheid om mee te kijken en in gesprek te gaan met cursisten en docenten.

Voor iedereen

Kunstbedrijf Arnhem biedt de volle breedte aan in kunsteducatie en cultuurparticipatie aan alle inwoners van Arnhem, in alle hoeken en gaten van de stad. Kunstbedrijf Arnhem wil iedereen de kans geven om deel te nemen aan kunst. Van jong tot oud en van beginner tot talent. Daarbij werkt zij zoveel mogelijk samen met andere culturele partners in de stad.

Kijk voor meer informatie over de nieuwe cursussen en de open lesweek op: www.kunstbedrijfarnhem.nl of neem contact op met de cursusadministratie via 026-3537752.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen