Veel events bij JT Arnhem

Arnhem – Na Sinterklaas staat er veel te gebeuren bij JT Arnhem. Dinsdagavond 6 december organiseert de bioscoop een speciale Mannenavond om 21.30 uur. De film New Kids Nitro gaat dan in voorpremière. De dag erna is het de beurt aan de dames, op 7 december is er weer een gezellige Ladies Night met de romantische komedie New Year’s Eve. Onder het genot van een hapje en drankje met aansluitend de film verwachten we een gezellige week.Over New Kids NitroFriesland wordt getroffen door een zombieplaag, maar in Maaskantje hebben Richard, Rikkert, Gerrie, Robbie en Barrie andere dingen aan hun hoofd. Ze zijn in oorlog met het nabij gelegen Brabantse dorpje Schijndel. Dit leidt tot illegale straatraces en massale vechtpartijen. Als de Friese zombies een Brabants slachtoffer maken, moeten de twee groepen hun krachten bundelen om het grotere kwaad te trotseren. Buckle up cunt, Nitro goes totally koekwous jonguh! Over New Year’s EveNew Year’s Eve speelt zich af in New York en gaat over liefde, hoop, vergiffenis, tweede kansen en een nieuw begin. Terwijl iedereen zich opmaakt voor de meest feestelijke avond van het jaar in deze bruisende stad, komen de verhalen samen van geliefden en singles die met elkaar zijn verbonden. In New Year’s Eve schitteren de volgende acteurs; Jessica Biel, Jon Bon Jovi, Oscar® genomineerde Abigail Breslin, Chris “Ludacris” Bridges, tweevoudig Oscar® winnaar Robert De Niro, Josh Duhamel, Zac Efron, Hector Elizondo, Katherine Heigl, Ashton Kutcher, Lea Michele, Sarah Jessica Parker, Oscar® genomineerde Michelle Pfeiffer, Ryan Seacrest, tweevoudig Oscar® winnaar Hilary Swank en Sofia Vergara. Toegangsbewijzen voor de Mannenavond en Ladies Night zijn via de website www.jt.nl en aan de kassa van de bioscoop verkrijgbaar.

Arnhem – Na Sinterklaas staat er veel te gebeuren bij JT Arnhem. Dinsdagavond 6 december organiseert de bioscoop een speciale Mannenavond om 21.30 uur. De film New Kids Nitro gaat dan in voorpremière. De dag erna is het de beurt aan de dames, op 7 december is er weer een gezellige Ladies Night met de romantische komedie New Year’s Eve. Onder het genot van een hapje en drankje met aansluitend de film verwachten we een gezellige week.
Over New Kids Nitro
Friesland wordt getroffen door een zombieplaag, maar in Maaskantje hebben Richard, Rikkert, Gerrie, Robbie en Barrie andere dingen aan hun hoofd. Ze zijn in oorlog met het nabij gelegen Brabantse dorpje Schijndel. Dit leidt tot illegale straatraces en massale vechtpartijen. Als de Friese zombies een Brabants slachtoffer maken, moeten de twee groepen hun krachten bundelen om het grotere kwaad te trotseren. Buckle up cunt, Nitro goes totally koekwous jonguh!
Over New Year’s Eve
New Year’s Eve speelt zich af in New York en gaat over liefde, hoop, vergiffenis, tweede kansen en een nieuw begin. Terwijl iedereen zich opmaakt voor de meest feestelijke avond van het jaar in deze bruisende stad, komen de verhalen samen van geliefden en singles die met elkaar zijn verbonden. In New Year’s Eve schitteren de volgende acteurs; Jessica Biel, Jon Bon Jovi, Oscar® genomineerde Abigail Breslin, Chris “Ludacris” Bridges, tweevoudig Oscar® winnaar Robert De Niro, Josh Duhamel, Zac Efron, Hector Elizondo, Katherine Heigl, Ashton Kutcher, Lea Michele, Sarah Jessica Parker, Oscar® genomineerde Michelle Pfeiffer, Ryan Seacrest, tweevoudig Oscar® winnaar Hilary Swank en Sofia Vergara.
Toegangsbewijzen voor de Mannenavond en Ladies Night zijn via de website www.jt.nl en aan de kassa van de bioscoop verkrijgbaar.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen