Ilya uitvaartzorg is meer dan alleen een verzorgde uitvaart

Reinier en Samantha in het afscheidshuis
Reinier en Samantha in het afscheidshuis
Foto: Overbetuwe Nieuws

Een mooi afscheid biedt troost. Ilya uitvaartzorg verzorgt al meer dan 10 jaar op unieke wijze uitvaarten. Samen met een klein, betrokken team wordt voor een mooie herinnering nu èn later gezorgd.

De gedrevenheid, persoonlijke aandacht en het inlevingsvermogen van de uitvaartleiders en assistenten maken de ondersteuning, zorg en begeleiding echt persoonlijk en liefdevol bij Ilya uitvaartzorg.

Partnercontent

Afscheid nemen van een dierbare kun je tegenwoordig op geheel eigen wijze invullen. De plechtigheid hoeft niet meer in een aula en kan ook op een bijzondere locatie. Ilya uitvaartzorg laat zien dat het anders kan. Door in elk gesprek de vele mogelijkheden aan je voor te leggen en zo een bijzondere en passende uitvaart te realiseren. Een uitvaart waaraan je, ondanks het vele verdriet, met een tevreden gevoel kunt terugdenken.

Persoonlijke touch

Ilya betekent ‘er zijn’ en daar staan de medewerkers voor. Bij Ilya uitvaartzorg nemen ze alle tijd voor u. Zij luisteren oprecht naar uw verhaal en wensen. De uitvaartleider zorgt ervoor dat het een afscheid wordt dat echt bij de overledene past. Respectvol, creatief en met een persoonlijke touch.

Voor de medewerkers van Ilya uitvaartzorg is het meer dan werk, ze hebben hart voor hun vak en de mensen waar ze mee te maken krijgen. Daarom doen ze hun uiterste best om de overledene en zijn of haar omgeving te leren kennen. De beste manier om een zo persoonlijk mogelijke uitvaart te verzorgen.

“Als je weet hoe een leven er heeft uitgezien en wie de nabestaanden zijn, kun je de uitvaart daarop afstemmen. Die persoonlijke touch is essentieel bij Ilya.”

Het team

Ilya werkt met een klein, betrokken team van eigen vaste medewerkers in diverse regio’s in midden Nederland. Reinier en Gerda Gort-Veuger zijn het gezicht van Ilya uitvaartzorg. In 2011 zijn zij gestart met Ilya uitvaartzorg. Het was voor Reinier een langgekoesterde wens om uitvaartondernemer te worden. Jaren geleden heeft hij in de ouderenzorg gewerkt, een branche waar hij hele goede herinneringen aan heeft. Deze ervaring gaf hem een extra stimulans om uitvaartondernemer te worden. Zijn grote steun en toeverlaat is zijn echtgenote Gerda. Naast haar baan als verpleegkundige op een spoedeisende hulp, ondersteunt zij Ilya uitvaartzorg waar nodig.

Aldus Reinier Gort. eigenaar van Ilya uitvaartzorg. Samantha Stuart, een van de acht medewerkers, is uitvaartleidster locatie Elst/Nijmegen, kan dit beamen. Net als haar collega’s doet zij dit werk met veel plezier en liefde.

Samantha is een van de uitvaartleidsters. Zij vertelt dat ze graag haar bijdrage levert in een mooi, waardig en persoonlijk afscheid en samen kijken wat mogelijk is. “Je kunt kiezen voor een uitvaart in een aula maar ook bij het water, in het bos of een andere plaats die een bijzondere betekenis heeft. Er is in deze tijd veel mogelijk. Een mooie herinnering meegeven daar doe ik het voor.”

Afscheidshuis Elst

Ilya uitvaartzorg is gevestigd aan de Grote Molenstraat te Elst met hun huiselijke en sfeervolle Afscheidshuis. Alles is mogelijk: wilt u vaker langskomen of uw hond meenemen, dan kan dat gewoon. Wilt u niet alleen koffie of thee maar ook een biertje? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Bij Ilya uitvaartzorg vinden ze deze zorg belangrijk en nemen alle tijd voor u, zonder extra kosten.

Het Afscheidshuis is vooral geschikt voor kleinere uitvaarten. Voor grotere groepen wordt naar een andere bijzondere locatie gezocht. Waarbij er rekening wordt gehouden dat de herdenking in de geest van de overleden dierbare is. De begroting is transparant; je krijgt van tevoren te zien wat de kosten zijn en er is heel veel mogelijk binnen elk budget. Ilya uitvaartzorg is actief in de regio’s Arnhem, Elst, Lingewaard, Overbetuwe, Nijmegen als ook Den Bosch, Apeldoorn, Zwolle en Amersfoort. En door de vele fijne contacten worden we ook gevraagd in Rotterdam en zelfs in Groningen.

Wist u dat?….. als u elders verzekerd bent, u gewoon Ilya uitvaartzorg kan bellen? Ilya regelt het met uw verzekeraar!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik dan op onderstaande afbeelding voor meer informatie.

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen