Grote variatie aan foodtrucks tijdens Eten op Rolletjes in Sonsbeek

Foto: Arnhem Nieuws

De vierde editie van Eten op rolletjes vond dit weekend plaats in park Sonsbeek. Honderden Arnhemmers bezochten het evenement en genoten van de verschillende gerechten met uitzicht op de stad. Arnhem Nieuws nam er ook een kijkje.

Eten op rolletjes was weer erg leuk! Het foodtruck evenement dat op in de zomer op veel plaatsen in Nederland neerstrijkt, deed dit weekend Arnhem aan.

Sateh, poffertjes en porkbelly

Het was druk, het was gezellig, de zon scheen een groot deel van de tijd en het aanbod van de foodtrucks was gevarieerd en afwisselend. Voor elk wat wils is misschien een cliché, maar het was wel echt zo, in Sonsbeek afgelopen weekend. Zo kon je genieten van echte Indische sate, maar ook van slow cooked porkbelly, Thaise en Vietnamese hapjes, oerhollandse poffertjes, burrito’s, Columbiaanse en Koreaanse lekkernijen, vegetarische snacks en halve en hele kippen.

Kinderactiviteiten en camerateam

eten op rolletjesVoor de kinderen was er een grote poppenkast. Daar zaten de kleintjes ademloos te genieten. Even verderop konden ze spelletjes doen en er kon ook nog geschminckt worden. Ondertussen rende een stel kinderen in overalls rond met een cameraploeg achter zich aan. De kids moesten allerlei opdrachten doen en het camerateam deed daar verslag van. Wel heel grappig om te zien, die rennende kinderen achtervolgd door het camerateam….

Muziek

Ook was er een muziekpodium, waar op het moment van ons bezoek deze zondagmiddag echter geen band speelde. Natuurlijk kon je daarvoor ook naar Park Open op de Ronde Weide, waar op deze zondagmiddag vijf verschillende bands optraden.

 

0