Eerste Park Open van het seizoen

Foto: Arnhem Nieuws

Vandaag vond de aftrap plaats van Park Open: de zomerse concertenserie op de Ronde Weide in Park Sonsbeek. Van ’s middags 14.00 tot ’s avonds 20.00 uur konden bezoekers genieten van vijf verschillende bands.

In 2019 zet de organisatie van Park Open weer vol in op een sterk en verrassend programma dat meer dan ooit teruggrijpt naar het ‘oer-DNA’ van Park Open:  een eigen koers, creatief, groen en muziek als verbinding tussen álle ‘Ernhemmers’.

Indierock

Tijdens de eerste editie van dit jaar presenteerden vijf verschillende bands zich op het podium. Achtereenvolgens speelden Indierock bands Lumen en Fox Lane, Vervolgens was het de beurt aan soulformatie Miller & The Tone Machine. Gevolgd door Three Little Clouds met funk. Als laatste trad op Indiepop band  Walzburg.

Kinderpodium Mieters

Park openNieuw is het Kinderpodium Mieters, voor kinderen tussen de vijf en twaalf die graag meezingen of rappen met hun favoriete artiest en die wel van een beetje aandacht houden. Zij konden zich vooraf opgeven en tussen de optreden van de bands door een zelfgekozen lied zingen of rappen. Bij elke editie wordt een winnaar gekozen. De Als jij de overall winnaar treedt nog een keer op tijdens de laatste editie in september. En krijgt een video van dat optreden en de geluidsopname van jouw liedje. Speciaal voor gearrangeerd, zodat alles heel mooi klinkt!

Meedoen kan in je eentje, als duo of als groepje.  Aanmelden voor een van de volgende edities kan via: Mieters

Komende edities

De volgende edities van Park Open vinden plaats op:

Zondag 14 juli, 11 augustus en 15 september.

 

Op de foto soulformatie Miller & The Tone Machine.

 

0