PvdA Arnhem biedt gratis lidmaatschap aan

In de maand december kan elke Arnhemmer die geïnteresseerd is in de PvdA gratis lid worden. De politieke partij deelt in de cadeaumaand december gratis lidmaatschappen uit. Nieuwe leden zijn een jaar gratis lid en kunnen na die periode besluiten of ze langer lid willen blijven.

Voor alle nieuwe leden is een introductieprogramma uitgedacht. Zo is het mogelijk de Tweede Kamer te bezoeken en is er in januari een nieuwjaarborrel met minister van Binnenlandse zaken Ronald Plasterk. In februari kunnen de nieuwe leden in gesprek met minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem. 
“De stap van politiek geïnteresseerd zijn naar lidmaatschap van een partij kan voor sommige mensen net iets te groot zijn. Ons  introductieprogramma zorgt voor een stap-voor-stap kennismaking met de PvdA,” zegt voorzitter Mark Lauriks. Voor wie wil is het mogelijk met een ‘buddy’ met ervaring in de partij, deelname in de PvdA rustig op te bouwen. Samen met deze ervaren partijgenoot worden lokale vergaderingen en landelijke congressen bezocht.
Volgens Lauriks is het overigens niet allemaal politiek dat de klok slaat: “De PvdA is een vereniging en daar is gezelligheid net zo belangrijk als de inhoud. Net als bij een voetbalclub zijn PvdA’ers na een activiteit gewoon aan de bar te vinden.”
Aanmelden voor een gratis lidmaatschap kan via de website
http://arnhem.pvda.nl
of per e-mail via [email protected].
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen