Kerstmannen rennen voor UNICEF

Op donderdag 18 december speelt zich vanaf 19.00 uur een bijzonder schouwspel af in het centrum van Arnhem. Kerstmannen en –vrouwen rennen de Santa Run Arnhem en voeren tijdens de run opdrachten uit. Deelnemers steunen met hun deelname UNICEF.

De Kerstmannen en –vrouwen van de Santa Run Arnhem gaan niet alleen rennen over de route. Onderweg zullen zij verschillende opdrachten krijgen die zij moeten uitvoeren, voor zij door mogen gaan. Zo krijgen zij de opdracht om door de sneeuw te rennen en moeten zij door een slow-motion zone. Mocht je een Kerstman of kerstvrouw dus iets geks zien doen: dat hoort erbij.
Met deze gekke elementen zullen de Kerstmannen en –vrouwen kennis maken met de kernwaarden van UNICEF, namelijk verbroedering en sportiviteit. Om de deelnemers te belonen, staat er na de Santa Run een spetterende afterparty bij Bar XO op ze te wachten!
Ook het publiek telt mee!
Ook voor het publiek is er genoeg te doen. Laat een boodschap of tekening achter voor UNICEF, ga op de foto met Rudolf het Rendier of koop een lekkere warme chocomel om UNICEF te sponsoren. 
Rode huisjes
Vanaf woensdag 26 november staan er in verschillende horecagelegenheden rode huisjes waar u een donatie kunt doen voor UNICEF. Aan het eind van de avond op 18 december wordt er bekend gemaakt hoeveel geld er met alle deelnemers voor UNICEF is opgehaald.
Meedoen?
Iedereen is welkom om deel te nemen. Inschrijven kan via:
https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/santa-run-arnhem
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen