Brigant Arnhem: Psytrance en Rock

Programma Cafe Brigant vrijdag 7 en zaterdag 8 november

Vrijdag 7 november: Z – Files: Psytrance Party
Zaal open: 22:00 – 03:00 Entree: € 5,-
Brigant presenteert Z-Files, een nieuwe psychedelische Evenementen-Serie welke gericht is op hoogwaardige psychedelische muziek en kunst. Het eerste hoofdstuk leidt naar een geestverruimende ervaring met diepe baslijnen, complexe geometrische arrangementen en futuristisch sounddesign. Sluit je ogen, vang de sfeer en laat je stromen op de oneindige spiraal van de melkweg naar het volgende niveau van bewustzijn.
Psytrance Darkprog en Forest-psytrance met live: pHaSenVerScHiEbunGeN (Zenon-/GlitchyTonicRecords) met zijn albumrelease van:”All is One”(Zenon Records) en LysergZwerg (Banyan-/Quantum DigitsRecords). DJs: Anatta (Zenon), Asmodis (Banyan), Jorine (Slurp collective). Chillout: IdealCrash(jungletrain/Special minimalpsy’n’bass-Set), GoaKlaus (ZaubertrankRec. Visuals met Laser-installatie en VJ-Projektie. 
Inspirerende decoraties, visuals, psytrance acts en dj’s. Hapjes en theekraampje aanwezig. Laat de sjamaan in je los en reis mee naar de stranden van Goa.
Zaterdag 8 november: THE ANTHOLOGIST + NEW ART SCENE + OAKS
Aanvang: 20:00 Entree: € 5,-
Oaks is een trio uit Arnhem dat experimenteert met sferische muziek, dynamiek en groove maar is toch eerst en vooral een progressieve alternatieve rockband. New Art Scene is een Indie-pop band uit Doetinchem en zij spelen indie-pop/rock. Afsluiter Anthologist speelt psychedelische stoner rock. Ze bestaan nog maar net maar deze Arnhemse band heeft genoeg power in huis om je weg te blazen. Let op! Dit concert begint om 20:00! 
Brigant, Apeldoornsestraat 4a te Arnhem. Website: www.brigant.nl
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen