Arnhemse beslist.nl in top 50 techbedrijven

Foto:

Beslist.nl is één van de snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. Aan het succes van het Arnhemse bedrijf lijkt voorlopig geen einde te komen. De enorme groei van het online winkelcentrum biedt kansen aan hoog opgeleid talent in de regio.

Met een groeipercentage van ruim 900 procent behoort Beslist.nl nu voor het vierde achtereenvolgende jaar tot de best presterende techbedrijven van Nederland. Hiermee veroverde het bedrijf dit jaar opnieuw een plek in de Technology Fast50 lijst van Deloitte. De markt voor online shoppers blijft zich echter verder ontwikkelen en hierin heeft het Arnhemse bedrijf een belangrijk aandeel.
Verdubbeling
Beslist.nl werd in 2005 opgericht in Arnhem door de huidige directeur Kees Verpalen. Het bedrijf ging van start met een klein team bestaande uit enkele medewerkers en dit jaar is de grens van honderd medewerkers gepasseerd, een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar. 
Kansen voor talent
Verpalen heeft de ambitie om het online winkelgemak voor consumenten steeds verder te vergroten en dat biedt kansen voor talenten in de regio. Beslist.nl is doorlopend op zoek naar ervaren ICT’ers en andere specialisten, momenteel met name naar hoog opgeleide programmeurs.
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen