Kookgroep Hospice Rozenheuvel ontvangt donatie van Monuta Charity Fund

Foto:

De Kookgroep van Hospice Rozenheuvel in Rozendaal heeft een donatie van het Monuta Charity Fund ontvangen. Manager Uitvaartzorg en ambassadeur van het Charity Fund, Jacqueline Hofman, reikte de symbolische cheque uit. Monuta schenkt jaarlijks een deel van haar winst aan lokale doelen.

De Kookgroep van Hospice Rozenheuvel is ontstaan in 2011 is de kookgroep. De groep bestaat in zijn geheel uit vrijwilligers kookt dagelijks verse maaltijden voor hun gasten. Iedere dag wordt een heerlijke maaltijd bereid die aansluit bij de wensen van de gast. Manager Uitvaartzorg en ambassadeur van het Charity Fund, Jacqueline Hofman, reageert verheugd: “ik ben zo blij dat we deze kookgroep deze donatie van €1250,- mogen doen en de cheque konden uitreiken.”
Op 31 oktober jl. werd er een speciale, voor de kookgroep opgezette, kookworkshop gegeven bij de Cas Spijkers Academie (onderdeel van het ROC Twente) in Almelo met als thema ‘eten en voeding rondom het levenseinde’. 
Monuta Charity Fund
Monuta geeft jaarlijks een deel van haar winst aan lokale goede doelen via het Monuta Charity Fund en draagt hiermee bij aan projecten die mensen ondersteunen in een moeilijke periode vlak voor of na het overlijden van een dierbare. Projecten die voor een donatie in aanmerking komen zijn kleinschalig, lokaal georganiseerd en werken met veel vrijwilligers. 
Organisaties die een aanvraag voor een donatie willen indienen kunnen contact opnemen met een ambassadeur van Monuta. Kijk voor meer informatie op: www.monuta.nl/mcf
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen