Nieuwe cursussen zang en gitaar in Jacobiberg

Binnenkort starten er bij Popcentrum Jacobiberg in Arnhem weer beginnerscursussen zang en gitaar. De cursussen zijn voor kinderen en volwassenen, beslaan acht lessen en worden gegeven op maandagavond.

“Je hebt er vast wel eens over gefantaseerd om net als je idolen op het podium, de sterren van de hemel te spelen of te zingen. Je hebt het alleen nog nooit buiten de douche of je slaapkamer geprobeerd. Maak je geen zorgen, ook je idolen zijn ergens begonnen….”
In groepjes van vier tot zeven personen wordt in acht lessen van een uur de basisbeginselen van het gitaarspelen en zingen uit de doeken gedaan. Er wordt gewerkt met kidsgroepen (van pakweg 7 t/m 14 jaar) en volwassenengroepen. Het lesmateriaal krijg je van je docent. Aan het eind van deze cursus beschik je over enige kennis van je instrument, en kan je al wat liedjes spelen of zingen.
De gitaarcursus kun je zowel met elektrische als akoestische gitaar volgen. Alle technieken komen aan bod, akkoorden pakken, tokkelen en strummen. Je leert noten en akkoorden pakken maar ook hoe je je gitaar moet stemmen. Bij de zangcursus wordt er gewerkt aan houding, ademhaling, stemtechniek en een podiumpresentatie. Je leert samenzingen maar ook solo, elke week wordt gewerkt aan een nieuw onderdeel.
De lessen starten bij voldoende deelnemers op maandagavond 19:00 of 20:00. Kijk voor meer informatie over de cursussen en het inschrijfformulier op: www.jacobiberg.nl
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen