Groep jongeren opgepakt na mishandeling

Een groep van vijf jongeren in de leeftijd van 19 tot en met 22 jaar is in de nacht van zaterdag op zondag in Arnhem opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij het mishandelen van een 30-jarige man. Het slachtoffer raakte door het geweld gewond.

Het slachtoffer, afkomstig uit Zevenaar, was die nacht kort voor 03.00 uur samen met zijn vriendin en nog een vriendin na het stappen op weg naar huis. Bij het centraal station kreeg hij het aan de stok met een van de jongeren die hem aansprak over het feit dat hij met twee vrouwen over straat liep. De daaropvolgende woordenwisseling draaide uit op handtastelijkheden, waarna er door meerderen zou zijn ingeslagen op de Zevenaarder. 
Personeel van het vervoersbedrijf schoot te hulp en wist de partijen te scheiden. Het slachtoffer kampte met diverse blauwe plekken en een snijwond. Gewaarschuwde agenten hielden later de vijf jongelui, afkomstig uit Didam, Lobith, Tolkamer en Zevenaar aan. Ze zijn na verhoor vrijgelaten in afwachting van een beslissing van het Openbaar Ministerie.
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen