Popronde Arnhem druk en gezellig

Ambitieus trokken liefhebbers vrijdagavond 10 oktober door de binnenstad van Arnhem. Op meer dan twintig locaties stonden in totaal ruim vijftig optredens op het programma. “Het gaat echt niet lukken alles te zien, maar dit is wel vet.”

Vanaf half negen ging het los en startten om het kwartier nieuwe optredens op de verschillende podia. Bij vrijwel elk optreden was het ‘volle bak’. De bezoekers kwamen niet alleen uit Arnhem en omgeving, veel mensen volgen de Popronde door het hele land. Dit weekend staat de Popronde ook in Groningen en Haarlem.
wrb30jmd578gd7vggg9vegslm
Sunday Zombies & The Brain, Pegasus Pub
“Vanavond alle bandjes bekijken gaat echt niet lukken, maar morgen is het in Haarlem en dan gaan we gewoon verder”, aldus een enthousiasteling. In Arnhem speelden zo’n vijftig bands en artiesten op meer dan twintig verschillende podia in de binnenstad. Van het kleinste café tot aan Luxor Live, overal werd live gespeeld, was het druk en vooral gezellig.
e5p4b4gf4u1hfn0923ljrzgg1
Sväva, Stella by Starlight
Popronde
De Popronde is het grootste rondreizende muziekfestival van Nederland en wordt georganiseerd om een selectie (dit jaar 120) van talentvolle, opkomende Nederlandse bands en artiesten dé kans te geven om intensieve speel- en tourervaring op te doen, een nieuw publiek te bereiken en hun netwerk buiten de eigen regio uit te breiden. De Popronde vormt zo een belangrijke schakel in de doorstroom van artiesten naar het bestaande live circuit en voeding voor de Nederlandse Popmuziek. 
Popronde toert nog tot eind november, kijk voor meer info op: www.popronde.nl, facebook of twitter; Lees ook: Popronde 2014 Arnhem
Foto header: Amariszi, Brigant; Foto’s: Arnhem Nieuws
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen