Park Open – programma juli

Foto:

Tot en met 24 augustus 2014, elke zondagmiddag van 14.00 – 17.00 uur op de Ronde Weide in park Sonsbeek te Arnhem. Gezellig in het park met muziek en een kinderprogramma. Gratis entree. In dit overzicht het programma in de maand juli.

6 juli
Kunstbedrijf muziek presenteert
Inmiddels al weer jaren een mooie traditie: jonge bands van Kunstbedrijf Muziek presenteren zich op ons podium op de Ronde Weide. Rein de Jong van het Kunstbedrijf zorgt jaarlijks voor een mooie line up met zowel jong talent als oud gedienden van de muziekschool!
De leeftijd van de jonge muzikanten varieert van 10 tot 18 jaar en de muziekstijlen zijn zeer divers, dus voor elk wat wils.
13 juli
Heritage Blues Orchestra (VS) + Cees & Mees + Young Talent Stage 
Zoals bijna ieder jaar mag een potje goede blues niet ontbreken op de Ronde Weide. Park Open wist de Amerikaanse band Heritage Blues Orchestra te strikken voor een show op de laatste dag van hun Nederlandse toer. In het voorprogramma speelt het duo Cees & Mees met hun vieze en vatsige bluesklanken en op het Young Talent Stage is weer vers jong talent te zien.
20 juli
Local rock heroes: Gangabella + Iwan + Liwet’s Eye
Op zondag 20 juli staat Park Open in het teken van de lokale rockbands. Een dwarsdoorsnede van Arnhem’s rocktalent met de kersverse 90’s rockformatie Gangabella, de funky poprockers van Iwan en de winnaars van het Young Talent Stage 2013, Liwet’s Eye. 
27 juli
Tuesday (winnaar publieksprijs 2013) + Ode to the quiet + Julian Hertz
Voor de liefhebbers van het popgenre heeft Park Open op 27 juli een smaakvol programma bedacht. De frisse poppy liedjes van de Park Open publieksprijswinnaar uit 2013, Tuesday, de muzikale landschappen van Ode To The Quiet en de melancholische ballads en positieve vibes van singer-songwriter Julian Hertz zijn de perfecte combinatie voor een zomerse zondag languit in het gras met een glas rosé of een heerlijk koud biertje. Daarnaast vindt de vierde editie van het Young Talent Stage plaats op het side stage.
Kijk voor meer informatie op www.parkopen.nl 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
postera3pojuliweb
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen