Speelotheek 'Het Speelpunt' zoekt gastheer of gastvrouw

jul 05 , 13:33 Kunst en Cutluur
speelpunt
Speelotheek 'Het Speelpunt' is op zoek naar een gastheer of gastvrouw. Het Speelpunt werkt 100 procent met vrijwilligers.
De speelotheek is een uitleenpunt van speelgoed voor jong en oud en is te vinden in Bibliotheek Rozet Kronenburg in Arnhem Zuid. Er is een gevarieerde collectie speelgoed en spelmateriaal aanwezig. Ook voor kinderen en volwassenen met een beperking is er materiaal dat inspeelt op de interesse- en behoefte.

Wat je gaat doen

Op deze levendige werkplek in de bibliotheek kun jij volop aan de slag door bezoekers te informeren en te adviseren over het assortiment aan speelgoed. Je bent het gezicht van de speelotheek tijdens de service-uren. Je bent verantwoordelijk voor de uitleen maar ook voor de inname van het uitgeleende speelgoed en verricht daarbij lichte administratieve handelingen. Ook zorg je ervoor dat de ruimte met het speelgoed er netjes en aantrekkelijk uitziet. Vaak sta je samen met een andere speelotheekvrijwilliger op de werkvloer. Werktijden zijn in overleg, minimaal twee uur per twee weken.

Interesse?

Lijkt het je leuk om in deze fijne werkomgeving gastvrouw of gastheer te worden?
Neem dan contact op met Koos van den Barselaar. Telefoon: 06-53979774 of [email protected] .
Voor meer informatie kijk op: www.speelpunt.nl .

Informatie over andere vrijwilligersvacatures

Vrijwilligerscentrale Arnhem is er voor al jouw vragen over vrijwilligerswerk. Op hun website
vind je onder andere een vacaturebank met een overzicht van de vacatures in Arnhem en omgeving.