Park Open 2024 vanaf 9 april: jij, ik, wei

Foto: Rein De Jong

Eindelijk, Park Open is altijd jouw zonnige stip op de horizon. Eindelijk is het evenement dichterbij dan je denkt.

Op 9 juni opent Park Open 2024 het seizoen en gaat de Sonsbeek zomer van start. Voor iedereen die niet langer wachten kan, dat is: jij, ik, wei.

Wat is nieuw?

Er is een heleboel nieuw, maar toch is een heleboel hetzelfde: ze hebben de beste sfeer, de lekkerste muziek, het groenste gras, de tofste vrienden, de verrassendste acts, de betaalbaarste bar, de fijnste leenkleedjes, de meest aanstormende talenten, het coolste kinderprogramma, de leukste foto’s en de vrijste toegang.
Park Open 2024 heeft wel een nieuwe look, nieuwe website, nieuwe competitie, nieuwe (nou ja…) programmeur/presentator, nieuw terras, nieuwe zwembadjes en vijf gloednieuwe Park Open 2024 Ronde Weide Concertdata:

  • 9 juni
  • 16 juni
  • 23 juni: Let op: 23 juni slaan ze over maar hoef je Park Open niet te missen. Zij verzorgen tijdens het NK Wielrennen ’s middags de muziek op het podium bij het Watermuseum.
  • 30 juni
  • 7 juli
  • 14 juli

Gezocht: Jonge Helden

Op het kleine podium van Park Open wordt gebattled om de Hans Vrij Award. De winnaar krijgt een videoshoot en een optreden op het hoofdpodium, ook bekend als Hans Vrij Stage, in 2025. Met de prijs eren we Hans.’ Neus voor jong talent en stimuleren we de Arnhemse popcultuur. Jonge Helden tot 21 jaar, die vinden dat ze Ronde Weide-waardig zijn, kunnen zich tot 30 april op Instagram met een videopitch aanmelden (@parkopenarnhem, #jongehelden).

Cool! De Park Open Koelbox

De laatste, de beste: nooit meer slepen met die zware tassen en geen bonkende koelbox meer tegen je schenen. In 2024 staat je eigen Park Open Koelbox al voor je klaar op de wei. Biertje, wijntje, wat je wilt. Precies genoeg zodat de inhoud lekker koud blijft, perfect op temperatuur, tegen een low budget prijsje. Hoe cool is dat? En… helemaal jij, ik, wei.

Programma

De eerste bands zijn gecontracteerd. Op de Hans Vrij Stage kun je deze zomer alvast genieten van Convoi Exceptional, Stapled, Big Dave en The Dutchmen en Gimme Gimme Gimme, An Awesome Abba Tribute.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen