Vrjwilligersvacature van de week: Begeleiden proefjes/ Labmedewerker

Foto: Nederlands Watermuseum

Het Nederlands Watermuseum zoekt begeleiders voor kinderen bij spetterende proefjes in onze waterwerkplaats. Van dinsdag tot en met vrijdag ontvangen ze schoolgroepen en in het weekend is de waterwerkplaats open voor alle kinderen tussen zes en twaalf jaar.

De inhoud van de proefjes en de sfeer is bij al deze activiteiten weer net anders, dus er is vast iets bij waar jij blij van wordt!

Wat houdt het in?

  • Samen met andere vrijwilligers begeleid je de kinderen bij proefjes, zorgt dat materialen netjes blijven en helpt bij het trekken van conclusies. Graag nodigen ze je uit om een keertje mee te komen kijken, zodat je een goede indruk kunt krijgen.
  • Je hoeft geen ervaring te hebben met activiteitenbegeleiding, maar het is wel belangrijk dat je affiniteit hebt met kinderen. Je moet om kunnen gaan met drukke, soms chaotische situaties en goed kunnen samenwerken.
  • Je werkt samen met andere enthousiaste vrijwilligers in een leuke werkomgeving. Het Watermuseum zorgt voor een kleine dagdeelvergoeding en jaarlijks een aantal feestelijke bijeenkomsten. Er zijn trainingen voor speciale labactiviteiten en je krijgt natuurlijk begeleiding tijdens de inwerkperiode.
  • Heb jij regelmatig een dagdeel van vier uur (in overleg) beschikbaar?

Interesse?

Dan wil jij hun team misschien wel komen versterken. Neem contact op met Yvette van Hees, 026 4452261 of via [email protected].

Informatie over andere vrijwilligersvacatures

Website: www.vrijwilligerscentralearnhem.nl  Daar vind je onder andere een vacaturebank met een overzicht van de vacatures in Arnhem en omgeving.
Vrijwilligerscentrale Arnhem, voor al jouw vragen over vrijwilligerswerk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen