Benefietveiling Introdans bij Derksen Veilingbedrijf met unieke items

Foto: Hans Gerritsen

Heb je altijd al willen schitteren in een van de kostuums van Introdans? Of zoek je een bijzonder item voor je verzameling of verkleedkist? Nu is je kans om een zeldzaam object te bemachtigen.

Op woensdag 21 april verkoopt Introdans in samenwerking met Derksen Veilingbedrijf om 19.00 uur uiterst bijzondere kostuums, accessoires en rekwisieten aan de hoogste bieders. Ook gaat een aantal unieke belevenissen onder de veilinghamer.

Jean-Paul Gaultier

Misschien word jij wel de nieuwe eigenaar van een van de fantasievolle kostuums van de Franse couturier Jean-Paul Gaultier, die hij ontwierp voor de familievoorstelling PINOKKIO. Of van een prachtig kostuum met molensteenkraag, geïnspireerd op de barokke kleding uit de 17e eeuw. Je lijkt zo uit een schilderij van Rembrandt te zijn weggelopen! Houd je van mode, dan word je vast blij van de collectable items van mode-ontwerper Sjaak Hullekes.

Spitzen van Alexandra Radius

Balletlegende Alexandra Radius stelt voor de veiling een paar originele en door haar gesigneerde spitzen ter beschikking. Haar partner Han Ebbelaar, voormalig sterdanser, doneert een abstract schilderij van eigen hand. Bijzonder item tijdens de veiling is het balletpakje van Introdans beschermvrouwe H.K.H. Prinses Margriet, dat zij altijd droeg tijdens haar balletlessen.

kostuum voor de Introdans benefietveiling kostuum voor de Introdans benefietveiling kostuum voor de Introdans benefietveiling

Voor liefhebbers die Introdans graag eens van heel dichtbij willen meemaken gaan  unieke belevenissen onder de hamer: van een dansscreening op Sportcentrum Papendal tot het mee opbouwen van een decor in het theater, het kan allemaal!

Opbrengst voor gouden Jubileum Introdans

De opbrengst van deze benefietveiling komt geheel ten goede aan het gouden jubileum van Introdans in seizoen 2021/2022. De online veiling vindt plaats via Derksen Veilingbedrijf op woensdagavond 21 april vanaf 19.00 uur. Bekijk alle veilingitems in de catalogus van Derksen Veilingbedrijf. Kies in de catalogus voor de categorie ‘Introdans’ om alle items van Introdans te zien.

Bied mee!

Via de website van Derksen Veilingbedrijf kun je alvast een bod plaatsen op je favoriete items!
Zo doe je dat:

  •  Open de catalogus van Derksen Veilingbedrijf
  •  Kies voor de zitting ‘Benefietveiling Introdans’ Klik bij het item van je keuze op ‘bieden’
  •  Log in of maak een nieuw account aan
  •  Vul een bedrag naar keuze in en klik op ‘plaats bod’. Dit is je maximale bod.
  •  Dit is een koopopdracht waarbij de veilingmeester voor je meebiedt tijdens de veiling op 21 april. De veilingmeester zal proberen de kavel zo voordelig mogelijk aan te kopen. Als er meer kapers op de kust zijn, zal hij voor je meebieden tot je maximale bod is bereikt.
  •  Indien je wordt overboden, ontvangt je een bericht per e-mail.

Je bod is niet zichtbaar voor anderen, en je kunt dus ook niet zien wat het hoogste bod is. Je kunt dus nog overboden worden. Wil je er zeker van zijn dat je het item binnenkort tot jouw collectie kunt rekenen? Zorg er dan voor dat je 21 april om 19.00 uur klaar zit voor de veiling! Open de catalogus van Derksen Veilingbedrijf en klik links op ‘live veiling’ om de veiling op 21 april vanaf 19.00 uur live te volgen.

Let op: ook om mee te kunnen bieden tijdens de veiling op 21 april om 19.00 uur dien je vóór woensdag 21 april om 18.00 uur te registreren.
Derksen Veilingbedrijf berekent 29% opgeld (veilingkosten).

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden