Arnhemse fotograaf geeft online fotocursussen

Foto: Marc Hartman

Ruim elf jaar geeft Marc Hartman, professioneel fotograaf van Onwies Fotografie, fotocursussen vanuit zijn studio aan huis.

Door de steeds wisselende maatregelen als gevolg van het Coronavirus zag Marc Hartman zijn normale fotografiewerk enorm teruglopen. Daarom besloot hij zijn fotocursussen ook online te gaan geven als extra aanbod.

Vlekkeloos verlopen

“Met de huidige cursisten ben ik nu sinds een maand overgestapt van het geven van de fotocursussen in mijn studio naar het geven van online lessen via Microsoft Teams. Dit is vlekkeloos verlopen en eigenlijk merk ik de afstand helemaal niet meer,” aldus Marc. Ook zijn huidige cursisten hebben het positief ervaren.

Spiegelreflex- of systeemcamera

Daarom worden de nieuwe cursussen vanaf nu standaard live online gegeven. De cursussen zijn voor de cursist met een spiegelreflex- of systeemcamera. Marc van Onwies Fotografie geeft momenteel twee cursussen. De Fotocursus basis live online is voor de beginnende fotograaf, die vooral nog op de automatische stand fotografeert. De tweede cursus, Fotocursus verdieping live online, is voor de cursist die wil uitgedaagd worden om zichzelf verder te ontwikkelen. Onderwerpen als: RAW, Nachtfotografie, RawTherapee (gratis alternatief voor Lightroom), HDR (high dynamic range) en flitsen komen aan bod.
Je kunt gezellig met je medecursisten en docent Marc jezelf ontplooien en je fototalenten ontwikkelen. Dat is altijd zijn motto en dit kan ook heel goed online. De cursisten krijgen na iedere les een foto-opdracht mee naar huis passend bij de behandelde lesstof.

Vrijblijvende kennismaking

Voor de Fotocursus basis live online is er op donderdag 12 november aanstaande van 20.00 tot 21.00 uur een vrijblijvende kennismaking. Je krijgt uitleg over de fotocursus. Er wordt getest of je online verbinding goed werkt via Microsoft Teams en je kunt ook vragen stellen. Daarna kun je beslissen of je start met deze fotocursus. Graag vooraf aanmelden. Zie voor meer info en aanmelden www.onwies.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden