Nieuwe cursusreeks Volksuniversiteit bij Rozet

Foto: Rozet

In maart (en een klein stukje april) is bij Rozet veel te beleven op het gebied van cursussen, workshops en andere activiteiten. Die kan je natuurlijk alleen doen, maar ook samen met familie, vrienden/vriendinnen of de buren.

Want samen leren is leuk.

Arnhem Ontdekt

Arnhem is een stad met vele gezichten en deze zijn prachtig in beeld gebracht door de Pop-Up Portretstudio. Deze studio reisde afgelopen maanden dwars door Arnhem, van wijk tot wijk van noord naar zuid. De foto’s vertellen verhalen over de inwoners en geven een actueel beeld van de verscheidenheid van de stad. Ontmoet Arnhem is in Rozet Centrum te zien tot en met zondag 5 april. De foto’s zijn gemaakt door de Arnhemse fotograaf Jantien de Bruin.

Generaties

Rozet staat in het teken van generaties met een mooie expositie. Die gaat over familiebedrijven, bonte verzamelingen en alles wat generaties uniek maakt en bindt. Gidsen van Rozet kunnen je rond geleiden als je wilt. Kom dan op 8 of 18 maart, 14.00-14.30 uur naar Rozet. De toegang is gratis en aanmelden niet nodig.

Colleges jeugd en ouderen

Ter afsluiting van ons generatiethema kun je 1 of 2 colleges bijwonen over aspecten van verschillende generaties: jeugd en ouderen.
In het college over jeugd gaat het om hiphop, een van de manieren waarop jongeren hun culturele identiteit vormgeven. In het college over “ouderen” hoor je hoe het nu gaat met de oudere generatie migranten, die in de jaren 60 en 70 naar Nederland kwamen om hier te gaan werken. Graag aanmelden.

Cursusaanbod maart en april

Je kunt kiezen uit cursussen bij Rozet voor talen, creativiteit en kunst en cultuur. Voor een uitgebreide beschrijving van het cursusaanbod van de Volksuniversiteit kun je het beste hun website raadplegen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden