29 maart eerste editie Wijvenkraam 2020

Foto: Wijvenkraam

Fashionista’s, shopaholics en vintage lovers opgelet. Op zondag 29 maart keert de leukste markt voor ‘meiden’ van alle leeftijden weer terug naar de Eusebiuskerk in Arnhem.

Vintage kleding, tweedehands design, handgemaakte sieraden en unieke accessoires. Verantwoord shoppen is nog nooit zo leuk geweest.

Geen doorsnee rommelmarkt

Wijvenkraam staat voor kwaliteit, creativiteit en diversiteit. Daarmee is het geen doorsnee rommelmarkt te noemen. Stylisten, verzamelaars, ontwerpers en design liefhebbers vanuit het hele land richten hun kramen in. Je vindt kwalitatieve en one-of-a-kind items waar elk meidenhart sneller van gaat kloppen. En dat tegen een eerlijke prijs. Dat wil je niet missen.

Meiden van Arnhem en omstreken

Tussen 11.00 en 17.00 uur nodigt Wijvenkraam meiden van Arnhem en omstreken uit om hun wintergarderobes te verruilen voor zomerse bloemenprints, maxi-dresses en designer zonnebrillen. En dat onder het genot van chille beats en vrolijke deuntjes van onze dj’s. Omdat shoppen en speuren naar schatten een sport is, zijn onze lokale helden van Sweet Sugar Hill en Eetwinkel Stroom ook van de partij. Zij zorgen voor de nodige ambachtelijke baksels, verse broodjes en zowel warme als frisse drankjes om de energie hoog te houden.

Unieke Wijvenkraam experience

Wijvenkraam is hét perfecte dagje uit voor jong en oud. Dus trommel al je vriendinnen bij elkaar en neem je moeder, je oma en alle andere wijven die je kent mee naar de Eusebiuskerk op zondag 29 maart van 11.00 tot 17.00 uur. Laat je verrassen door de unieke Wijvenkraam experience.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden