Allergenenwaarschuwing g’woon Saucijzenbroodjes

Foto: g'woon

In sommige verpakkingen g‘woon saucijzenbroodjes zijn worstenbroodjes verpakt. Daarin zit het allergeen melk verwerkt. Omdat deze allergeen niet in de saucijzenbroodjes zit, staat die niet vermeld op de verpakking.

De worstenbroodjes zijn niet geschikt voor mensen met een melk-allergie. 

Coop, Hoogvliet, Sligro en meer

De waarschuwing geldt voor de verpakkingen g‘woon Saucijzenbroodjes in verpakking 4×70 gram, de THT-datum 26-04-2020en met EAN code 8710624296094. Deze verpakkingen zijn verkocht bij Coop, Hoogvliet, Jan Linders, Poiesz Supermarkten en groothandel Sligro.

Niet eten bij melk-allergie

Heb je een melk-allergie? Eet de worstenbroodjes die in deze verpakking kunnen zitten dan niet op. Je kunt het product terugbrengen naar de winkel. Het aankoopbedrag krijg je dan retour.
Je kunt ook het aankoopbedrag terugkrijgen door de streepjescode uit te knippen en te sturen naar: Consumentenservice, Antwoordnummer 3500, 4140VH Beesd.
Een postzegel is niet nodig, maar vermeld wel uw naam, uw IBAN rekeningnummer (en de tenaamstelling daarvan) en de winkel waar u het product gekocht heeft. Het aankoopbedrag wordt dan op de opgegeven bankrekening overgemaakt.

Meer weten?

Wil je meer weten over de allergenenwaarschuwing voor g’woon Saucijzenbroodjes? Neem dan contact op de consumentenservice van g’woon via telefoonnummer 0345 – 637 548. Dit nummer is bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur. Of kijk hier.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden