JongerenNetwerk Arnhem genomineerd voor Appeltje van Oranje

Foto: Oranje Fonds

Appeltje van Oranje van het Oranjefonds is dé prijs van het Oranje Fonds voor sociale projecten. Het Buddy-netwerk van het JongerenNetwerk uit Arnhem is één van de genomineerden.

Wint het netwerk, dan ontvangt het een bronzen beeldje uit de handen van Koningin Máxima én €15.000,-. Met dat geld kan het Buddy-netwerk nog meer maatjes bij elkaar brengen.

Over het JongerenNetwerk

De nominatie is een super mooi compliment voor alle jongeren die zich vrijwillig inzetten om andere jongeren te ondersteunen die worstelen met issues als eenzaamheid, depressie of identiteit. Het JongerenNetwerk biedt hen laagdrempelige steun door hen te koppelen aan ervaringsdeskundige jongeren. Deze ‘Buddy’s helpen op vrijwillige basis door hun ervaring en kennis met andere jongeren te delen en door met ze op te trekken.

Steun en stem

Het JongerenNetwerk bereikt zo de meest onbereikbare jongeren. Jongeren die geen zorg willen, nergens terecht kunnen en met niemand willen praten. Er komt altijd een oplossing. Vind jij dit ook belangrijk? Steun dit lokale initiatief voor en door jongeren. Stem dan op het project. Dit kan hier. Stemmen kan tot en met woensdag 15 januari.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden