Kerstconcert Arnhems Interscholair Orkest en Elster Mannenkoor

Foto: Arnhems Interscholair Orkest

Het Arnhems Interscholair orkest geeft een kerstoptreden samen met het Elster Mannenkoor. Het concert vindt plaats op zondag 8 december in de Diaconessenkerk in Arnhem Noord.

Op zondag 15 december treedt het jeugdorkest, dat bestaat uit kinderen en jongeren vanaf 11 jaar, ook op in Elst.

Muziek bindt

Mensen die vroeger op de middelbare school nooit met elkaar omgingen vanwege verschillende schooltypen doen dat wel bij het jeugdorkest, ook bekend als A.I.O. Wat hen bindt is muziek. Iedereen heeft heel veel plezier in het spelen. Niemand komt met tegenzin. Dit maakt het A.I.O. erg gezellig en toegankelijk voor iedereen. Het orkest repeteert elke vrijdag van 17.30 uur tot 20.00 uur in het Stedelijk Gymnasium aan de Thorbeckestraat 17.
Het A.I.O. is ook heel bijzonder vanwege het uitgebreide repertoire. Dat bestaat uit zeer verschillende soorten muziek, van Latijns-Amerikaanse muziek tot Mozart.

Kerstsfeer

Aankomende periode gaat het orkest spelen met het Elster Mannenkoor in Arnhem en Elst. De muziek zal heel gevarieerd zijn: van bekende kerstliedjes tot kerkliederen. Het A.I.O. repeteert hier al sinds de zomer voor. Iedereen in het orkest heeft er heel veel zin in.

Twee optredens

  • Op 8 december speelt het A.I.O. in de Diaconessenkerk, Izaak Evertslaan 11 in Arnhem Noord.
  • Op 15 december speelt het orkest in de grote kerk, St. Maartenstraat 32b in Elst.

Beide concerten beginnen om 14.30 uur. Toegang is 10 euro. Kinderen tot 12 jaar 5 euro.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden