Boekpresentatie ‘Verliefd op Arnhem. Nieuwe verhalen’

Foto: Dick Caderius van Veen

Op zondag 3 november om 16.00 uur vindt in Het Colofon de boekpresentatie plaats van ‘Verliefd op Arnhem. Nieuwe verhalen’. Deel zes van de boekenserie van Dick Caderius van Veen (tekeningen) & Harry van der Ploeg (tekst) over Arnhem.

Het eerste exemplaar zal worden overhandigd aan burgermeester Ahmed Marcouch.

Een band voor het leven

Pentekenaar Dick Caderius van Veen en journalist Harry van der Ploeg zijn compleet verknocht aan Arnhem. Ze smeedden een band voor het leven toen ze elkaar aan het begin van de jaren negentig van de vorige eeuw ontmoetten. Dick liet Harry zijn tekeningen zien van park Sonsbeek, van kastelen, van markante panden. De serie ‘Verliefd op Arnhem’ werd geboren.

Lezers vroegen om bundeling

In de Arnhemse Courant verschenen in de vorige eeuw honderden afleveringen over Arnhem en de omringende dorpen langs de Veluwezoom. In deze eeuw zette het duo de serie voort voor De Gelderlander. Lezers vroegen om een bundeling. Die kwam er. Vijf delen van ‘Verliefd op Arnhem’ zijn inmiddels verschenen. Nu is het zesde deel er met nieuwe tekeningen.

De boekpresentatie van ‘Verliefd op Arnhem. Nieuwe verhalen’ vindt plaats op zondag 3 november om 16.00 uur in Het Colofon, Bakkerstraat 56. Entree is vrij.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden