Jaarconcert muziekvereniging Heijenoord 26 oktober in Oosterbeek

Foto: Muziekvereniging Heijenoord

Zin in een gevarieerde muziekavond? Muziekvereniging Heijenoord uit Arnhem komt in Oosterbeek in de concertzaal van zalencentrum Lebret in Oosterbeek haar jaarconcert geven.

De muziekvereniging wil verrassen met een gevarieerd programma.

Market Garden

Natuurlijk is er muzikale aandacht voor de herdenking van 75 jaar Market Garde. Daarnaast nemen de musici je mee door diverse muziekstijlen van tv- en filmmuziek tot klassiek. Benieuwd? Kom langs!

Muziekvereniging Heijenoord is opgericht op 1 november 1922 als Fanfarecorps Heijenoord, vernoemd naar de wijk Heijenoord, waar de vereniging gehuisvest is. Vanaf de jaren vijftig speelde Fanfarecorps Heijenoord in de vaandelafdeling van de KNF en behaalde hierdoor veel successen, getuige de welgevulde vitrinekast. Toen in de tachtiger jaren de fanfare te klein werd, besloot de vereniging over te schakelen naar een harmonie-bezetting.

De vereniging bestaat op dit moment uit zo`n 30 muzikanten. Het repertoire varieert van klassiek tot modern. In de moderne muziek speelt Heijenoord een breed scala aan muziek. Van jazz tot filmmuziek en van musicalbewerkingen tot bewerkingen van popmuziek.

Jaarconcert

Het jaarconcert vindt plaats op zaterdag 26 oktober aan de Lebretweg 51 in Oosterbeek. De toegang is gratis. Vanaf 19.30 uur word je verwelkomd met een kop koffie van de vereniging. Het concert begint om 20.00.

Na afloop van een concert is er gelegenheid voor een gezellige borrel. Voor nadere inlichtingen betreffende het concert, kun je contact opnemen met Sjoerd Kok, tel: 06-22644300 of stuur een mail naar [email protected].

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden