Gratis workshop voor allerlaatste World Living Statues festival

Foto: Toon Hendriks

Zaterdag 21 september kun je van 13:00 tot 16:00 uur in het Posttheater in Arnhem meedoen aan een gratis workshop Living Statues. Dit is je allerlaatste kans om tips te krijgen!

Zondag 6 oktober vindt voor de laatste keer het World Living Statues festival in Arnhem plaats. Het wordt een groots spektakel, want alle kampioenen van de voorgaande jaren maken daar nog één keer hun opwachting. Zo ook in Ede, waar op vrijdag 4 oktober ‘Statues by Night’ gaat plaatsvinden. Er zullen dan ook weer duizenden bezoekers langs alle beelden schuifelen. Jij kunt daar dus bij zijn. Doe dan mee aan de workshop op 21 september in het Posttheater in Arnhem. ‘Word jij ook een steengoed beeld? ’ en laat je je stilstaande kunsten zien aan duizenden mensen. De workshop is voor iedereen toegankelijk en vindt plaats op zaterdag 21 september 13:00 tot 16:00 uur in het Posttheater.

Helemaal gratis

gratisDe workshop is helemaal gratis, voor jong en oud, je hoeft geen enkele ervaring te hebben. Lijkt het je leuk? Gewoon inschrijven dan. En misschien word je wel net als Ferry Doedens, die ook ooit eens als kidsstatue begon, een bekende acteur.

Tips and tricks

Deze workshop is je allerlaatste kans om tips te krijgen dus wees erbij! Beginnende én gevorderde levende standbeelden kunnen van Afke Westdijk (zelf veelvuldig internationaal kampioene en twee jaar geleden nog wereldkampioene!) leren hoe jij je al snel een écht levend standbeeld kunt voelen. Afke verklapt de kneepjes van het vak: hoe je het beste stil kunt staan, waar je rekening mee moet houden, wat je moet doen met mensen die je proberen aan het lachen te brengen en, omgekeerd, hoe je je publiek aan het lachen kunt krijgen. Daarnaast geeft ze een heleboel tips and tricks hoe je kleding kunt maken en op kleur kunt krijgen en vertelt ze alles over hoe je je het mooist kunt schminken.

Meer informatie en opgeven vóór 15 september (let wel: het aantal deelnemers is beperkt) kan via [email protected] of 026 – 3635084.

Statues by Night in Ede

Voor de 6e keer Statues by Night vrijdag 4 oktober in Ede centrum

Het uiterste succesvolle onderdeel van het World Living Statues festival, Statues by Night zal opnieuw in de donkere avond schitteren.

World Living Statues festival in Arnhem

World Living Statues festival zondag 6 oktober in Arnhem

Voor de laatste keer zal Arnhem stil staan en op onovertroffen wijze laten alle kampioenen van de voorgaande jaren hun kunsten nog een keer zien. Daar moet je bij zijn!

gratis

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden