Expositie op zestien locaties binnenstad Arnhem

Foto:

Tot en met woensdag 31 december is in de binnenstad van Arnhem een bijzondere expositie te zien: ArtEZ giet voor Arnhemse ondernemers. Kunstwerken van zestien ArtEZ studenten zijn te zien in evenzoveel winkels en horecabedrijven in de binnenstad.

De zestien studenten volgen bij ArtEZ de opleiding Fine Art en hebben kunstwerken in brons en aluminium gemaakt. Freelance docent en kunstenaar Carel Lanters begeleidde de studenten. Ze namen het bedrijf of de bedrijfsactiviteit als inspiratiebron en zijn daarmee aan de slag gegaan bij het ontwerpen en het maken van de mallen.
Het initiatief voor de samenwerking tussen ArtEZ en Arnhemse ondernemers en de daarop volgende expositie werd genomen door Carel Lanters in samenwerking met ondernemer Titus Baptist. De zestien winkels en horecabedrijven in de binnenstad zijn te herkennen aan de poster bij de ingang. Op elke locatie is een boekje gratis mee te nemen om de andere locaties en kunstwerken te kunnen ontdekken. 
opening11-12-2014-3
Deelnemende bedrijven: 4D optiek, Baptist IJzerwaren en Gereedschappen, Baptist voor Houtbewerkers, Baptist Gebouwbeslag, Slaapkenner Damminga, Dining56 restaurant, Dudok brasserie-café, Gamba visspecialiteiten, bakkerij Van de Meijden, Mephisto schoenen, De Schaar kledingherstel, Wim Pollmann sinds 1890, Smits schoenen, Snelbander  fietstechniek, Swoopy snacks & swirls, Zuurdeeg en Ockels juwelier. 
Op de foto’s: impressie van de openingsbijeenkomst van de expositie op 11 december j.l.
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen