Release party Next Phase Records

Zaterdag 13 december is Brigant in Arnhem het toneel van de release van een nieuw label in de muziekwereld. Next Phase Records presenteert om 22.00 uur haar eerste album. Het nieuwe label is opgericht in – en opereert vanuit – Arnhem.

Oprichters van het label zijn Robbert “Infest” Peperkamp en Leon “Leonux” Switzer. Het label staat voor imposante breakbeat met ongelimiteerde BPM excursies. Next Phase Records heeft een gerenomeerde club internationale muzikanten en dj’s om zich heen verzameld waarmee al vele bijzondere tracks zijn opgenomen. Een verzameling van deze tracks is te beluisteren op het gloednieuwe album Next Phase Records Vol. 1.
Jungletrain
“Onze visie is helder: tijdloze muziek en kunst in één; iets dat spreekt tot uw zintuigen. Muziek zonder grenzen. Een Next Phase release bevat Soul, Jazz, Hip Hop en Jungle, de muziek moet uitdagend en fris zijn voor het oor, vol met beats, warmte en emotie”, aldus Leon Switzer, één van de oprichters. Samen met Peperkamp draait hij al tien jaar mee in het wereldje en ze zijn dus geen onbekenden. Elke woensdag in een even week zijn zij van 21.00 – 23.00 uur gastheer in hun eigen radio-show op www.jungletrain.net.
Kunst
Brigant in Arnhem is zaterdag 13 december het toneel van de release party. Hier zal ook blijken waarom kunst een belangrijke rol speelt in het label. Niet alleen de muziek zit zeer geraffineerd in elkaar, ook aan de box is zeer bijzondere aandacht besteed.  
Informatie
Release party Next Phase Records, zaterdag 13 december van 22.00 – 3.00 uur; Brigant, Apeldoornsestraat 4A, 6828 AB Arnhem. Entree 5 euro.
Kijk en luister voor meer info op: www.nextphaserecords.nl 
Op de foto: Leon “Leonux” Switzer
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen