Open Huis en programma Huis van Puck 

In Huis van Puck is deze maand het nieuwe seizoen van start gegaan. Dé ontmoetingsplek voor mensen met een passie voor amateurtheater in Arnhem presenteert haar programma voor de maand september. Zaterdag 20 september is er een Open Huis, de toegang is dan gratis.

Vrijdag 19 september – Start Open Podium Seizoen
Laat jij je graag verrassen door nieuw talent? Ben je nieuwsgierig naar de diversiteit van podiumkunsten? Kom dan naar het maandelijkse Open Podium! Iedere 3e vrijdag van de maand is er een gevarieerd programma bestaande uit minimaal zes verschillende acts. 
Aanvang: 20.00 uur / Entree: € 6,-
Zaterdag 20 & Zondag 21 september – Muziektheaterfestival i.s.m. ArtEZ
Tijdens “Wijken voor Kunst” laten zeven ArtEZ studenten van de opleiding Muziektheater hun laatste presentaties zien aan publiek. Een lust voor oog én oor; zowel voor de muziek- als theaterliefhebber. Za 20 Sep: 20.00 uur / Entree € 10,-
Zo 21 Sep: 15.00 uur / Entree € 8,-
lw6a872fw5pksfb9acw6imw7q 
Zaterdag 20 september – Puck’s Open Huis!
Tijdens “Wijken voor Kunst” gooit Huis van Puck haar deuren open voor publiek. In de repetitielokalen kan je genieten van open lessen, kleine concerten, open repetities, presentaties en demonstraties. Altijd al nieuwsgierig geweest naar wat zich binnen de muren van Huis van Puck afspeelt? Kom het ontdekken! 
Za 20 Sep: van 12.00 tot 18.00 uur / Gratis entree.
Zaterdag 27 september – Kunst en Vliegwerk met ‘IMPROVED’
IMPROVED staat garant voor een afwisselend optreden waarin verrassende nieuwe theater-sportvormen, hilarische scenes en muzikale creaties elkaar afwisselen. Alles wordt geïmproviseerd op basis van inbreng van het publiek. 
Aanvang: 20.00 uur / Entree € 8,-
Huis van Puck, Kazerneplein 6-2, 6822 ET Arnhem; tel. 026-3510510; mail [email protected]; www.huisvanpuck.nl
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
w7j3dnkm1tu5vqxvrhrwugcl2
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden