Tientallen voorstellingen Sonsbeek Theater Avenue

Van donderdag 7 tot en met zondag 10 augustus 2014 vindt in Arnhem de 16e editie van Sonsbeek Theater Avenue plaats in Park Sonsbeek. Tientallen voorstellingen, eten, drinken en loungen in het mooiste park. Toegang tot de avenue is gratis, voor voorstellingen wordt een bescheiden entreeprijs gevraagd.

Het  jaarlijks terugkerende, vierdaagse festival met theater, dans, muziek en cabaret vindt plaats in Park Sonsbeek en is niet meer weg te denken uit Arnhem. Vele tienduizenden bezoekers weten jaarlijks de gang naar het park te vinden. Voor groot en klein zijn er verrassende acts, betoverende voorstellingen en grappige gebeurtenissen. ‘Theaterkermis van het Oosten’ wordt het festival ook wel genoemd.
De Sonsbeek Theater Avenue is een theaterfestival dat qua setting lijkt op een kermis: het publiek loopt rond en maakt een keuze uit de vele korte voorstellingen die op een dertigtal plekken opgevoerd worden. In de nostalgische theatertenten en openluchttheaters kijken en luisteren naar muziek-, cabaret- en theatervoorstellingen. Soms groots, dan weer klein en intiem. 
Je wandelt van de ene voorstelling naar de andere. Of je gaat in het gras zitten en geniet van de sfeer, de mensen en het park. Laat je leiden door het programma of laat je verleiden door de artiesten die parade maken en hun voorstelling als de beste aan de man brengen. De inwendige mens komt niets tekort: eten en drinken vanuit alle windstreken is verkrijgbaar.
Informatie
Tientallen voorstellingen, acts, muziek en lekker eten, drinken, dansen en loungen in het mooiste park van Arnhem. Donderdag van 17.00 tot 24.00 uur, vrijdag t/m zondag 14.00 tot 24.00 uur. Check de website voor het laatste nieuws: www.sonsbeektheateravenue.nl
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen