Bijzonder concert Zomeracademie Neflac 2014

Foto:

Ter afsluiting van de zesde zomeracademie van de Nederlandse Fluit Academie (Neflac) worden drie concerten gegeven. Eén daarvan is in de Steile Tuin in Park Sonsbeek op zaterdag 26 juli. De toegang tot dit concert is gratis, door een aangepast programma is het concert ook geschikt voor kinderen.

De concerten zijn een feestelijke afsluiting van de Zomeracademie 2014 en volgen op een week van lessen, masterclasses, workshops en repetities door 15 jonge Nederlandse talenten en 12 jonge internationale professionals. Aangevuld met de ervaren klanken van docenten Emily Beynon en Wieke Karsten, dirigent Jeroen Bron en pianist Andrew West, beloven het originele concerten te worden met een grote variatie aan muziek. Samenspel in fluitorkest wordt afgewisseld met kleinere ensembles en solo’s. Als gastsolist is trompettist Eric Vloeimans van de partij.
eric-vloeimansemily-beynonneflac
Eric Vloeimans en Emily Beynon
Programma
Zaterdag 26 juli om 15:00 uur; Locatie: Steile Tuin in Park Sonsbeek te Arnhem; Toegang is gratis, doordat het concert korter is en deels een ander programma heeft, is het concert ook geschikt voor kinderen.
De overige concerten zijn op zaterdagavond 26 juli in de Dorpskerk te Rheden en op zondagmiddag 27 juli in de Kleine Zaal van het Concertgebouw te Amsterdam. Kijk voor meer informatie op: www.neflac.nl 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen