Festival phonq* 2014 in het Rozetkwartier

Foto:

ARNHEM – “De lente kunnen we niet brengen, maar wel een gezellige plek waar je iedereen weer tegenkomt”. Van 31 januari tot en met 2 februari vindt in het Rozetkwartier te Arnhem festival phonq* plaats, een festival voor alle leeftijden waarin je van alles kan zien en beleven: theater, dans, muziek, film, beeldende kunst en bewegingstheater.Festival phonq* vindt dit jaar plaats in Showroom Arnhem, Kleine Oord te Arnhem. Dit is in het Rozetkwartier, tegenover het Feestaardvarken. Met de komst van kenniscluster Rozet, is deze plek in Arnhem Centrum een hele levendige plek geworden.

Winterterras
Showroom Arnhem wordt omgebouwd tot een plek waar je kan blijven hangen met vrienden of familie. Vandaar uit kun je de voorstellingen die je wilt zien bezoeken. Op het winterterras is het nooit saai! Tenslotte is dit de plek waar de meeste artiesten hun parade houden. Lukt het ze om jou over te halen naar hun voorstelling te komen kijken? Of blijf je liever nog even praten met alle bekenden en onbekenden?

Phonq* Familie-winter-picknick
Op zondag, tussen 12.00 – 14.00 uur, is het winterterras het decor van de familie-winter-picknick, waarbij de hele boel op zijn kop staat met onder meer Circus Pom Pom. Reserveren is slim: [email protected]

Openingstijden
Het winterterras is gratis toegankelijk en geopend op:
–    Vrijdag 31 januari vanaf 16.00 uur (phonq* en Arnhem-Direct Vrijdagmiddagborrel)
–    Zaterdag 1 februari 14.00-00.00 uur
–    Zondag 2 februari 12.00-14.00 familie-winter-picknick (wel entreekosten)
–    Zondag 2 februari 14.00-17.00

Programma
Op het winterterras maken de artiesten parade en probeer maar eens om niet verleid te worden om ergens een kaartje voor te kopen. Dat kan bij de artiesten zelf. Een voorstelling kost tussen de € 2,- en de € 6,- en duurt, uitzonderingen daar gelaten, tussen de 15 en 30 minuten. Zo kan je een heleboel op één dag zien. Of op drie dagen phonq* natuurlijk. Op de website www.phonq.org staan alle optredens per dag en per categorie vermeld.

*Lees Vonk

Phonq* wordt mede mogelijk gemaakt door heel veel vrijwilligers, studenten, bedrijven, organisaties en kwar-tiermakers. Meer informatie over festival phonq* kan je vinden via onze website www.phonq.org of www.facebook.com/phonq.   

Afbeelding: Het Lab ontwerp + advies uit Arnhem

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws via twitter? Volg ons op @Arnhem_nieuwsnl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen