Kerstboomactie voor strijd tegen kanker

Foto: Pixabay

Dit jaar mocht het als gevolg van de Coronapandemie niet lukken, maar 3 juni 2021 hoopt Team PA uit Rheden weer aan de startstreep te staan van de 15e Alpe d’ HuZes editie. Voor het team zal dit dan de tiende deelname zijn.

In de tussentijd zitten zij niet stil, want geld inzamelen in de strijd tegen kanker laat zich niet stoppen door Corona.

Alle opbrengsten gaan naar het KWF

Op dit moment wordt er door het team volop gewerkt aan de voorbereidingen van een speciale kerstbomenverkoop. Vanaf zaterdag 28 november 16.00 uur zijn de bomen te koop op Groenestraat 6 in Rheden. Dit jaar zijn er drie soorten bomen verkrijgbaar, namelijk  de Nordmann, Fraseri en Blauwspar. Allen voor de prijs van €15,00 per stuk. Het staat de koper natuurlijk vrij om meer te geven want alle opbrengsten gaan naar het KWF in de strijd tegen kanker.
De kerstbomen zonder kluit worden door de teamleden zelf van het land gehaald. Het is, voor een kleine meerprijs, mogelijk om de boom zelfs aan huis te laten bezorgen in een straal van vijf km in Rheden.

Bestellen mag ook

Wil je verzekerd zijn van een kerstboom, dan kunnen de bomen ook besteld worden via het mailadres [email protected] of bel jouw bestelling door op telefoonnummer 06-17737361. Bij voorkeur na 17.00 uur.

What do you want to do ?

New mail

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden